Mój nick pochodzi od żeńskiej forumy zdrobnienia imienia Radek (Radzio) Od mojej pierwszej miłości...i tak juz zostało
Skąd Wasz nick?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_AudiMój nick jest na tyle mało skomplikowany,że chyba każdy wie o co chodzi
Syla - od imienia
Audi - od samochodu do ,którego czuje WIELKI sentyment
Hmm ja tak samo z tym, że imie inne
Comment
-
-
Geneza waszego nicka.
Jeśli macie jakąś ciekawą historię odnośnie waszej ksywki, proszę o umieszczenie jej tutaj.
Zacznę oczywiście od swojej. W szkole jako, że na imię mam Zbyszek i lubię piłkę nożną mówili mi Zibi. Podczas rejestracji (allegro, browar) z powodu zajętej nazwy, przypomniałem sobie o moim drugim samochodzie zwanym zibiolot. Lot w nazwie jest nie bez powodu, gdyż na polnej drodze z dziurami tak mnie wybiło autem, że obróciło w powietrzu o 180 stopni i dodatkowo wylądowałem na boku auta. Przytoczyłbym więcej faktów , ale z racji, że to mało edukacyjne dodam tylko, że to była fajna impreza i dwieście jednak nie darady pojechać po polnej drodze.
Comment
-
-
To W koncu to smao co Z kad wasz Nick-A wiec nie powterzajmy sie i niezasmiecajmy Serwery
Comment
-
-
Taki temat już istnieje. Patrz:Skąd Wasz nick?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Taki temat już istnieje. Patrz:Skąd Wasz nick?
Adamie zdublowaliśmy się
Comment
-
-
To i ja się ujawnię...
W czasach tzw. komunistycznych, kiedy to wszystkiego było "nie-pod-dostatkiem", byłem ja ci pacholęciem i biegałem po osiedlu w jeansowych lub sztruksowych czapkach z daszkiem, szytych przez moja śp. prababkę. I tak nazwano mnie "Czapeczką", potem "Czapą", a gdy wyrosłem stałem się "Czapayewem". Biografię powyższego czytałem, ale była napisana przez jakiegos radosnego i bezkrytycznego piewce tamtych czasów, co mnie jeszcze w wyborze utwierdziło.Last edited by Czapayew; 2005-07-08, 08:01."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Bujasz Skitof, czytając wspak Twój nick, to wychodzi że jesteś postacią z Asteriksa i Obeliksa - Ty jesteś przecież Fotiks!Last edited by ART; 2009-06-16, 22:46.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBujasz Skitof, czytając wspak Twój nick, to wychodzi że jesteś postacią z Asteriksa i Obeliksa - Ty jesteś przecież Fotiks!
Comment
-
Comment