To co to za awans? Trzeba wymusić na pracodawcy dostęp do browaru bo bez tego ciężko pracować
Klub Seniora
Collapse
X
-
Ja w tym porypanym PGNiGu jak bym nie awansował, czy był degradowany, ekran z 2Mbit i tak pozostanie przed oczami. Tu nawet sprzątaczki mają mają w pokoju Compaq'i. Jeśli mnie nie wywalą, forum zawsze ze mną zostanie! A przedsiębiorswo, jak by nie było, deficytoweDick Laurent is dead.
Comment
-
-
A ja zostaję wielkim inspektorem, bez dostępu do nowoczesnej techniki w państwowym urzędzie
Comment
-
-
A ja doradca jestem i co z tego, nie wpłynęło mi to na dostęp do sieci
Comment
-
-
Nadejszła wiekopomna chwila
Już za chwileczkę, już za momencik kolega Grzegorz alias Żywiec zostanie przyjęty do Klubu Seniora. Chociaż, jako szef Piwiarni Żywieckiej kiepsko się stara - dopiero dzisiaj zamyka pierwszą setkę wypitych piwNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Originally posted by Marusia
Znaczy się teraz siedzę w pracy i mam dostęp. Ale chodzi o to, że nie z mojego komputera
tradytor
Comment
-
-
Ja przed tysiącem zdąże się pochwalić jego połową. No a Kudłaty nic tylko ci tego tysiąca gratulować. Do tysiąca mi brakuje jeszcze sporo, no a zanim zdąże się napić 1000 gatunków, rodzai, piw to też jeszcze sporo minie - choć sam nie wiem ile piw wypiłem (chodzi mi o różne marki; nazwy) bo od niedawna prowadzę sobie zeszyt z piwami jakie piłem.Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
Och Krzysiu wierz mi, wielu rzeczywistych seniorów dałoby się poćwiartować dla chociaż chwilę posiadania radości dziecka w sobie(nie licząc alzheimerowców), tak więc Kudłaty gratulacje, odrzuciłeś laskę, a to się chwali, bo ja właśnie zapomniałem gdzie postawiłem swoją"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
Comment