Witamy wiceprezesa !!!
Klub Seniora
Collapse
X
-
Originally posted by Krzysiu
Prezesem nie jestem, bo prezesem z automatu jest osoba o największej ilości ilości wypitych piw. A dlaczego prezes ostatnio nie pije ... ? nie wiem, może za dużo pracuje?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Ostatnia - być może tylko Marusia by musiała przez 2 miesiące nic nie robić. Może Krzysiu wyznacz nagrodę dla osoby, która odwróci uwagę Marusi podczas gdy ty sprytnie ją wyprzedzisz
Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
Niestety, nie mam zbyt wiele czasu na pisanie, zatem Krzysiu ani chybi niedługo mnie wyprzedzi
Comment
-
-
Niestety, nie mam zbyt wiele czasu na pisanie, zatem Krzysiu ani chybi niedługo mnie wyprzedzi
Wkońcu będziemy mieli prezesa, a nie panią prezes - miejsce męzczyzny będzie takie jak zawsze (czyt. na górze).
Chłopaki jednoczmy się w dopingu dla Krzysia, nareszcie jest szansa.Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
czyżbyś miał problemy w relacji kobieta - mężczyzna?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Chłopaki no co wy, już teraz rozumiem dlaczego w telewizji mówią że panowi babieją i to coraz częściej panie są panami domu.
Co do braku wychowania to nie bardzo rozumiem co możesz mieć mi do zarzucenia tym bardziej, że mnie nie znasz.Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
takie czasy nastałyWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
miejsce męzczyzny będzie takie jak zawsze (czyt. na górze).[/B]
Comment
-
Comment