![Roll Eyes (Sarcastic)](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/rolleyes.gif)
Klub Seniora
Collapse
X
-
Ona ma teraz nowe, lepsze, większe i bardziej....niebieskie oczy!
A śpiewać nigdy nie potrafiła, za to Anastasia! Ta to ma głos! Jak stara murzynka po przejściach!Comment
-
To rzeczywiście jest klub seniora - za smarkulami się olądacieComment
-
tak
Tina Turner to jest rzeczywiście smarkulą
prawda to że jest młodszą siostrą B.S.??Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Mię się narazie to nie tyczy. Wolę parę lat starszych ode mnie panów, mimo, że te parę lat to już blisko emeryturaComment
-
Prawda że się starzejemy, a jak wczoraj obejrzałem zdjęcia ze studniówki to łza się w oku zakręciła....
To taka przypadłość starszych panów...Comment
-
zapomniałem napisać, że zdjęcia były w gazecie, anie u mnie w archiwum..... ale cóż skleroza to starcza choroba...Comment
Related Topics
Collapse
-
Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.
Jeśli ktoś będzie zainteresowany...5 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Dzień dobry.
Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
Nie...5 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
-
Na razie oficjalnie jeszcze nić nie ma, jednak radio Wolny Grójec podaje informacje, które można tu przeczytać.
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-01-30, 19:37 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment