Nawiązując do wypowiedzi Sensora :"...słucham Norbiego,Jennifer Lopez..." zadaję pytanko : -Jakiej muzyki słuchacie najchętniej przy piwie?
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
... zależy, po którymNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu) -
Szczerze? Ostatnio dobrze mi się piło przy Gunsach(Dla zainteresowanych-najnowszej koncertówce, tej wydanej po latach) i przy Robie Halfordzie, bądź Vaderze i Slayerze"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan LemańskiComment
-
hhhmmmm To zależy... Czasem Clapton, Dżem, a czasem Dimmu Borgir, Cradle Of Filth... . Zdarza się Aphex Twin. Ostatnio pijąc z kumplami oglądaliśmy kątem oka koncert AC/DC. Więc jak widać rozpiętość dosyć duża.Zależy od nastroju, towarzystwa i miliona innych czynników. Ale Piwko jest zawsze
Dick Laurent is dead.Comment
-
Nie ma to jak klimaty celtyckie.Chociaż stary dobry rock też jest ok.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Jak najbardziejLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Jestem pod wrażeniem,to nie jakieś popierdułki,powiem szczerze.
Ja ostatnio wykonuję takie eksperymenty,że biorę psa(czyt.sukę),piwko w puszce,walkmana,bluzę z kapturem i włóczę się po plaży słuchając The Ills albo ostatnio Back'a. Im bardziej pi...(czyt.wieje) tym fajniej.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/Comment
-
Jak byłem w tym roku w Świnoujściu, to na plaże wychodziłem od strony promenady, tak od środka(za taka czerwoną budą z rybami) i szedłem w lewo do granicy niemieckiej(czyt. do Ahlbecku) majac na sobie cieplutki policyjny sweter, a na głowie słuchawki, których kabel prowadził do aparatury, która z kolei podłączona była do Black Sabbath-The Sabbath Stones, bądź do Halforda-Live Insurrection, gdyż były to dla mnie bardzo ważne chwile, a ta muzyka daje mi odjazdAha zapomniał bym dodac, że ja, a raczej me usta podłaczone były do....Bosmana, czasem był on z butelki, a czasem ze szklanki!
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan LemańskiComment
-
No to Cordel-po tej samej plaży chodziliśmy. I do Black Sabbath też nic nie mam. A Ci powiem tylko ,że tą plażę bardziej lubię zimą. Jakoś tak bardziej jest "moja". Halford...no przyznam,że mam tyły,muszę się dokształcić.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/Comment
-
Oprócz boskiej Dżennifer zdarza mi sie posłuchać Rage againist the machine, Tito and Tarantula ( dzieki maryhhowi), U2, Sepultury, Kultu i wielu innych kwałków o tematyce różnej.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.Comment
-
Originally posted by ANDRO
Jestem pod wrażeniem,to nie jakieś popierdułki,powiem szczerze.
Ja ostatnio wykonuję takie eksperymenty,że biorę psa...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Re: Muzyka przy piwku
ANDRO napisal/a
Nawiązując do wypowiedzi Sensora :"...słucham Norbiego,Jennifer Lopez..." zadaję pytanko : -Jakiej muzyki słuchacie najchętniej przy piwie?
Na koncercie: UK. SUBS
W domu: Exploited, Brassens, Glen Miller, TZN. XENNA - w zależności od nastroju.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment