No to ode mnie (na czesc Pana Zbigniewa):
Zeeeeeeee znaaaaaaajdziesz
na na na na na
mnie znowuuuuuu
na na na na na
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Zawsze miałem dylemat w sprawie mojej ulubionej piosenki pana Zbigniewa Wodeckiego, ale to dziś mało ważne... Dużo pięknych utworów zostawił nam do słuchania pan Wodecki, a te dwa są zdecydowanie moje ukochane i nigdy nie rozstrzygnę, która jest lepszy.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Leave a comment:
-
-
Przykra sprawa. Od wczoraj w samochodzie słuchałem Temple of the dog, po tym jak dowiedziałem się o śmierci Chrisa wsiadłem do auta i poleciało "Say hello to heaven"...
Leave a comment:
-
-
A ja mam zawsze przyśpieszony puls kiedy słucham ich trzeciej i najlepszej płyty, czyli Badmotorfinger. Właśnie dowiedziałem się o śmierci Chrisa Cornella
Leave a comment:
-
-
Na okoliczność śmierci Cornella zapuściłem sobie z rana 3 pierwsze płyty Soundgarden i ze zdziwieniem zauważyłem absolutny brak przyspieszonego pulsu, jak za dawnych lat...
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziA dziś tak przy piwie słucham klasyka polskiego prog-rocka. Pierwsza płyta tego zespołu jest zdecydowanie niedoceniona...
https://www.youtube.com/watch?v=bGDMGeTKfB0
Leave a comment:
-
-
Gdyby żył miałby dziś 60 lat...
Utwór, który zamieszczam jest szczególnie ważny w moim życiu, nagrałem go kiedyś z audycji Kwadrans Jacka Kaczmarskiego z Radia Wolna Europa.
Wspaniały tekst Pana Jacka i gra na fortepianie Zbigniewa Łapińskiego.
Leave a comment:
-
-
Ja to słucham sobie wszystkiego do piwka z moich ulubionych piosenek, a znajdzie się tam prawie wszystko - od popu, przez rap, dance, reggae, po metal
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warzywo Wyświetlenie odpowiedziDobre rzeczy. Ja ostatnio szukając francuskiego ska trafiłem na uliczną kapelę Rue de Ketanou - bardzo energetyczna muzyka łącząca różne style.
Warto czasem wrócić do ich twórczości: https://www.youtube.com/watch?v=Xt4y4x5tIUI
Leave a comment:
-
-
Wczoraj urodziny obchodził Kazik Staszewski.
Poniżej stary utwór, ale jakże aktualny tekst.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
I jeszcze miniaturka z Ełku...
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziOstatnio wpadaja mi w ucho takie melodyjne kawałki.W robocie leci na okrągło
Booze & Glory
The O’Reillys and the Paddyhats
Dropkick Murphys
Leave a comment:
-
-
Ostatnio wpadaja mi w ucho takie melodyjne kawałki.W robocie leci na okrągło
Booze & Glory
The O’Reillys and the Paddyhats
Dropkick Murphys
Leave a comment:
-