Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Właśnie sobie odświeżam "Ostatniego wojownika" TurboLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Przeczytałam wszystkie muzyczne posty! Z ciekawości i dla przyjemności. I na razie włączyłam sobie aż zabawnego czasem w swojej demoniczności Alice`a Coopera, bo po takiej lekturze jak powyżej, wzięło mnie na odgrzebywanie wszystkiego, czego kiedyś słuchałam. Tutaj natomiast link do pewnej rosyjskiej strony, na której można znależć coś takiego np. jak Rogatyje Trupojedy http://www1.grammy.ru/
Comment
-
-
A mnie tak wzięło ostatnio na literę M i zapuszczam sobie
- Muse
- Massive Attack
- i Mogwai...
swoją drogą ktoś korzysta z takiej wtyczki m.in. do Winampa pt. Audioscrobbler?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W sobotę grałem koncert przed braćmi Cugowskimi i mogę śmiało powiedzieć, że ich muzyka jest najbardziej do piwa
Jeśli ktoś lubi muzykę typowo hardrockową z przełomu lat 70 - 80 z klimatycznymi wstawkami ala Page i Plant (No quarter), bez grama archaizmów zagrane w sposób więcej niż profesjonalny to będzie się na pewno świetnie bawił przy muzyce tych panów.
Ach i jeszcze ten 12-strunowy bas...
Comment
-
-
Kupiłem sobie płytkę P.D.S. - cakiem fajne połączenie staro/nowego Dezertera z rockndrolowymi i Oi-wymi rytmami.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
A ja od dwóch dni katuję System Of A Dawn - Mermelize.
Wielka szkoda, że ta płytka trwa tylko 36 minutes
Bardzo zróżnicowana, dojrzalsza i chyba łagodniejsza od poprzednich, ale za to budująca piękne muzyczne pejzaże.
Tak mi się skojarzyło, że panowie z SOAD pięknie wypełnili miejsce po Faith No More
Ich
A na koniec NORMALNOŚĆ!!!Last edited by iron; 2005-06-22, 11:07.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment