Zle bo świetna kapela , dobrze bo browar - banał mi wyszedł...
Pamiętam koncert w Dziekance 91 rok
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Jeżeli ktoś kojarzy kanadyjskich kolesi z Nomeansno: Niedawno zakończyli działalność jako zespół, a teraz otwierają... browar.
Leave a comment:
-
-
Z okazji tak zwanego Dnia Kobiet, który de facto poświęcony jest amerykańskim komunistkom z początku dwudziestego wieku, proponuję posłuchać tego polskiego klasyka...
Leave a comment:
-
-
Dziś mój komentarz na forum numer 2112.
Z tej okazji utwór z płyty, która nazywa się 2112 i którą nagrał najlepszy, najwspanialszy i absolutnie genialny zespół z Kanady, czyli RUSH.
Leave a comment:
-
-
-
Występ legendarnej grupy rockowej z Los Angeles zarejestrowany w 1968 roku. Jim Morrison, Ray Manzarek, Robby Krieger i John Densmore wykonali przed zgromadzoną w Hollywood Bowl publicznością m.in. "Back Door Man", "Light My Fire" i "The End".
Dzisiaj w TVP Kultura koncert The Doors.
Leave a comment:
-
-
Ooo, jestem mało spostrzegawczy. Wielki dzięki, bardzo podoba mi się ta popowa w sumie piosenka.
Twoje zdrowie
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziA tak przy okazji mam prośbę, co to za piosenka która leci w tle ??
https://www.youtube.com/watch?v=h4y8v5ysgQE
Leave a comment:
-
-
Na co dzień słucham innej muzyki, ale po wrogich komentarzach na temat mojego miasta na różnych forach, a szczególnie po artykule w ogólnie dostępnej gazecie poniosło mnie...
Bardzo kocham moje miasto i proponuję utwór zespołu Maanam z 2005 roku, tak dla lepszego wizerunku Ełku
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
A tak przy okazji mam prośbę, co to za piosenka która leci w tle ??
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziTo wszystko masz o nim do powiedzenia?
Leave a comment:
-
-
Mnie tam Marianne Faithfull od dłuższego już czasu kojarzy się z "Memory Remains" kapeli Metallica.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziNie dawno zmarły Żyd.
Leave a comment:
-
Leave a comment: