Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Co to za muzyka jest użyta w telewizyjnej reklamie telewizorów Sony Bravia - wie ktoś może? Brzmi to jakoś znajomo a nie potrafię przyporządkować.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Co to za muzyka jest użyta w telewizyjnej reklamie telewizorów Sony Bravia - wie ktoś może? (...)Comment
-
Wreszcie udało mi się odnaleźć i ściągnać (legalnie) nagranie z widowni z zeszłorocznego koncertu Marillion w Bydgoszczy, na którym miałem nieukrywaną przyjemność być Bardzo dobra jakość, od razu wróciło mnóstwo wspomnień.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumBardzo udany muzycznie dzien który osłodził mi moje nieustające kłopoty z prawą noga (ech ta prawica )Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
No a u mnie nowość i to legalna, ale za to za przystępną cenę na Allegro (oczywiście jako moczu)
Nowa płyta zespołu Zdrowa Woda "Między mężczyzną a kobietą".
Właśnie kończę pierwsze przesłuchanie - wypada całkiem mniamuśnie. W porównaniu z poprzednimi płytami jest to bardziej rock-blues niż blues-rock, ale za to w starym stylu, z pięknymi harmoniami gitar, a równocześnie ładnie, nowocześnie to brzmi.
Polecam z czystym sumieniem tym którzy chcą się przekonać, że można grać starego dobrego rocka w sposób nowoczesny i że to wszystko "jedzie"
No to terazLast edited by iron; 2005-11-24, 19:22.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
A ja sobie właśnie poprawiam humor "Mini Maxem 3 PL".Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseWreszcie udało mi się odnaleźć i ściągnać (legalnie) nagranie z widowni z zeszłorocznego koncertu Marillion w Bydgoszczy, na którym miałem nieukrywaną przyjemność być Bardzo dobra jakość, od razu wróciło mnóstwo wspomnień.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotAle samo nagranie z widowni raczej nie jest legalne ?
Niemniej jestem wdzięczny że ktoś wniósł sprzęt do nagrywania. Nie pamiętam dobrze, ale chyba przy wejściu na ten koncert nie obmacywali. Ja bez problemu wniosłem aparat i duży obiektyw, ale miałem przepustkę fotoComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A ja sobie właśnie poprawiam humor "Mini Maxem 3 PL".Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Trzeciego Minimaksu jeszcze nie mam, ale "Sarenkę" znam z audycji Kaczora i powaliła mnie od pierwszego przesłuchaniaComment
-
Dla mnie najlepsze dźwięki do piwka wydaje Social Distortion,zwłaszcza na "White Light,White Heat,White Trash"czy "Live At The Roxy".Cenie też solowe dokonania lidera tej kapelki(Mike Ness)-"Cheating At Solitare"jest nagrana w stylu prawie Country!
Z innej beczki:zakrecone dźwięki-Pat Metheny"Zero Tolerance For Silence",Tool"Merkaba".Jutro to dzisiaj,tylko jutro.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseTrzeciego Minimaksu jeszcze nie mam, ale "Sarenkę" znam z audycji Kaczora i powaliła mnie od pierwszego przesłuchania
Apropos cen - jeśli kto zainteresowany oryginalną płytką J.M.Jarre'a "Koncert w stoczni - Live from Gdańsk" to w Media jest za 19.90, gdy tymczasem w Saturnie za 39 zeta, a w Empikach już 49. Ciekawe różnice cenowe.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Wczoraj coś mnie naszło na odkurzenie starej grindującej płytki zespołu Terrorizer - World Downfall. Piłem sobie piwko, kiwałem nóżką (dość szybko ) i muszę przyznać, że muzyczka ma pałera. Nie wiem czy ktoś kojarzy ten jednopłytowy zespół (podobno w 2004 miałą być reaktywacja) ale jego muzycy zasilili potem takie "megazespoły" jak Morbid Angel czy Napalm Death .MM961
4:-)Comment
Comment