Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Genialnie się słucha, szczególnie w ciemnościach, płytki "Long Walk Home" Petera Gabriela.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonTerrorizer - World Downfall
Comment
-
-
Ja sobie teraz do piwka słucham widzewskiej listy przebojów na www.radiowidzew.plTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Na przykład piosenki z trzech płyt nagranych przez różne zespoły z piosenkami kibicowskimi Widzewa lub sławiące Widzew lub opowiadające po prostu o temtach okołokibicowskich. Na przykłąd ostatnia to klimaty hiphopowe, nie lubię hiphopu ale kilka piosenek jest naprawdę niezłych (nagrali to chłopaki z Grudziądza).
Lecą tez piosenki śpiewane przez kibiców innych klubów np.: Campione w wykonaniu kibiców Broendby.
Albo na przykład Szalony Eugeniusz w piosence - choć już nie gra Citko WIdzew bierze wszytkoTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pewnie co niektórzy zarechoczą z uciechy, ale szukam dwóch kawałków Shakin’a Stevensa:
„Breaking up my Heart” i „Blue Christmas” w przynajmniej dobrej jakości technicznej nagrania (MP3 minimum 192 kbps).Last edited by adam16; 2005-12-09, 15:51.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pomoc w sciagnieciu muzy
Poszukuje osoby chetnej, ktora sciagnie z soulseeku jakieś 4 bootlegi Something Like Elvis, +bootleg potty umbrella (login: zielonykleofas) i nagra na nosnik CD (DVD) lub przynajmniej umiesci na normalnym serwerze w celu pobrania - DZIEKUJE
Comment
-
-
Jezeli chodzi o muzyczke to tylko Oi! badz Punk Rock. i nie tylko do piwka, ale wszedzie i zawsze :>"Budzę się rano jakaś pustka dookoła
Nie wiem co robić wstaje zwykły dzień
Najlepiej wstać ubrać buciory
Na miasto wyjść i komuś dać w ryj"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JanSerceJezeli chodzi o muzyczke to tylko Oi! badz Punk Rock. i nie tylko do piwka, ale wszedzie i zawsze :>
Comment
-
-
Zagadka... co oznacza nazwaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka4-SkinsLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilZagadka... co oznacza nazwa???
Ależ Kamilu jest to klasyka gatunku.
Czterech skinheadów (4-Skins) z Londynu postanowiło w 1979 roku założyć kapelę która grała klasycznego Oi!. Działali oni do 1984 roku nagrywając m.in. album "A Fistful Of 4-Skins".
Comment
-
-
Bardzo przyzwoita kapela. Pewnie nazwa się nie podoba jak znam życie... bo u nas dalej jest przekonanie że jak skin to zły :P"Budzę się rano jakaś pustka dookoła
Nie wiem co robić wstaje zwykły dzień
Najlepiej wstać ubrać buciory
Na miasto wyjść i komuś dać w ryj"
Comment
-
-
Ależ nie chodziło mi o żadne dywagacje ideologiczne tylko o grę słów. Po prostu nazwa czytana brzmi dokładnie jak "foreskins" czyli NAPLETKI. I myślę że założyciele kapeli w pełni świadomie przyjęli taką nazwęLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment