UWAGA!!! POSZUKUJĘ!!!:
1. płyt zespołu "Stoleti"
2. płyt "Immunology" z Czech
3. płyt "Garden Of Delight" ponoć z Niemiec.
Pogotowie muzyczne abernackiej zgłasza się
Adamie jak mogłeś się do mnie w tej kwestii się niezwrócić wcześniej
Posiadam obecnie w swojej płytotece jedną płytę zespołu XIII.Stoleti -"Werewolf" z 1996 roku oraz prawie cała dyskografię Garden Of Delight
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
A do mnie? Kurka, Adam, jakbyś powiedział wcześniej, to mogłabym Ci wypożyczyć całą oryginalną dyskografię na co najmniej kilkanaście miesięcy... No, ale wiadomo, że najciemniej jest pod latarnią...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Pogotowie muzyczne abernackiej zgłasza się
Posiadam obecnie w swojej płytotece jedną płytę zespołu XIII.Stoleti -"Werewolf" z 1996 roku oraz prawie cała dyskografię Garden Of Delight
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
A do mnie? Kurka, Adam, jakbyś powiedział wcześniej, to mogłabym Ci wypożyczyć całą oryginalną dyskografię na co najmniej kilkanaście miesięcy... No, ale wiadomo, że najciemniej jest pod latarnią...
Ale ja wcześniej nie znałem tej muzyki. Dlatego teraz dopiero rzuciłem pytanie. Wybaczycie?
Od czasu do czasu mam okresy w których katuje hiszpańskiego oi!a. Teraz przypominam sobie Kaos Urbano a szczególnie jedna płytke "Falsa Democracia" dość kiepsko nagraną, brudne punkowe brzmienie i chłopaki jadą równo-taki pogo punk-oi!. A pozatym drugą płyte Social Combat. I sporo innych kapelek, chociażby Oi! The Arrase nieodrzałowane do którego mam spory sentyment. Stwierdzam że język hiszpański nadaje się świetnie do tego typu muzy.
Od niedzieli zasłuchuje się Annie Lennox a na deser ma Cesarie Evora.Mniam
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment