A ja z zupełnuie innej beczki. Ostatnio zapuszczam sobie w pracy stację grające cajun. Moim faworytem stał się kawałek Beau Jocque & The Zydeco Hi-Rollers o rzadko spotykanej eksprasji. A Radio Louisiana to można słuchać dla samego prowadzącego.
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chTeż jestem fanem EN mam 9 płyt z lat 1982 - 1991 Od Kollaps do Hamletmaschine.
Ale od czasu kiedy moja córka wsadziła mi swoje kredki w wyjścia głośnikowe w moim amplitunerze niestety ich nie słucham. Taka muza wymaga dobrego sprzętu bo inaczej jest jedną ścianą dziwnych dźwiękówComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiW domu płyta, w pracy mp3...Comment
-
A ja własnie przesłuchuję nową płytę "Strachów na Lachy" .
"Piła tango" stało sie moim ulubionym hitem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pjenknikA może da się to wysłac do podopolskiego grodu?*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
Tak jakoś nostalgicznie, po raz pierwszy od jakichś 8 lat, wrzuciłem na ruszt pierwszą płytę H-Blockx. Pomimo oczywistych, a czasami wręcz niesmacznych nawiązań do Rage Against The Machien, to jednak świetny materiał Jakby nie patrzeć, już klasyka crossoveru.Comment
-
A ja słucham sobie właśnie NRM bo trzeba być jakoś przygotowanym przed niedzielnym koncertem i cholibka muszę stwierdzić, że chyba zostanę fanemComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiA ja słucham sobie właśnie NRM bo trzeba być jakoś przygotowanym przed niedzielnym koncertem i cholibka muszę stwierdzić, że chyba zostanę fanem
Dzsiaj, ciesząc się weekendem, słucham Extermo duro.....mniam!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseTak jakoś nostalgicznie, po raz pierwszy od jakichś 8 lat, wrzuciłem na ruszt pierwszą płytę H-Blockx. Pomimo oczywistych, a czasami wręcz niesmacznych nawiązań do Rage Against The Machien, to jednak świetny materiał Jakby nie patrzeć, już klasyka crossoveru.Comment
-
Adam Certamen Bownik - jeśli ktoś lubi muzykę elektoniczną w stylu Tangerine Dream to polecam tego gościa.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
A tej chwili - jak zwykle w niedzielne wieczory - Trójkowy MiniMax. Dokładnie w tym momencie Depeche Mode Enjoy The Silence - ma być jeszcze w dwóch innych werjach za parę chwilLast edited by adam16; 2006-03-12, 21:29.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseAż mnie gęsia skórka przeszła jak zaczął sie Enjoy :
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseA koncert już pojutrzeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16a ja w pracy będę w tym czasie... ech...Comment
Comment