Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseA nawet "Glasgow Kiss" Rzeczywiście to z solowej płyty "Suspended Animation".MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiPanie Jacek, przypomnij mi proszę tuż przed warsztatami to Ci przywiozę znakomity koncert DT na VCD.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyPS2. Lada dzień premiera nowego singla Tool. Bądźcie czujni
Podsumoawanie było jednoznaczne - bądźcie gotowi na totalną rozwałkę, materiał nie ma sobie równychLast edited by slavoy; 2006-04-14, 18:26.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
PS. Polecam Arctic Monkeys ! Prosta acz energetyczna muzyka. Naprawdę dobrze robi w każdej sytuacji.
....no więc po ściągnięciu Arctic Monkeys przyznaję, jest bardzo energetyczna, pozytywnie energetyczna , nie pamiętam wszystkich utworów, ale już mi w ucho wpadły : Scummy oraz Mardy Bum. Kilka razy jeszcze posłucham to znając życie znajdzie sie więcej perełek....
Comment
-
-
Dzisiaj Nick Cave we wszelkich konfiguracjach
Tylko nie rozumiem dlaczego właśnie usłyszałam, że mam nie śpiewać??? Cyżby się "współplemiencom domowym" nie podobała muzykaMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment