A ja ostatnio strasznie lubię słuchać 'Edka Leszczyka' Maleńczuka. Tutaj jest do odsłuchania z koncertu jakby ktoś nie znał Niestety na koncercie Maleńczuk dużo klnie i gada bez sensu, czego nie lubię
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
A ja ostatnio strasznie lubię słuchać 'Edka Leszczyka' Maleńczuka. Tutaj jest do odsłuchania z koncertu jakby ktoś nie znał Niestety na koncercie Maleńczuk dużo klnie i gada bez sensu, czego nie lubię
Ja też tak jak Edek Leszczyk miałem narzeczoną w Bytomiu , ale mi butów nie ukradli i teraz już mam żonę w Bytomiu.
... no i odespałem juz podróż po wczorajszym koncercie TOOLa w Katowicach. Koncert w sumie niezły ale jestem trochę rozczarowany. Ten w 2001 roku był jednak dużo lepszy. Przedewszystkim był dłuższy a teraz zagrali półtorej godziny (4 kawałki z nowej płyty + greatest hits z pominięciem pierwszej EP-ki - ).
Byc może błędem było kupowanie miejsc siedzących. Z jednej strony można sobie spokojnie obejrzec koncert ale z drugiej jak się człowiek nie spoci, jak się nie poobmacuje ze śmierdzącymi facetami w tłoku to potem nie czuje że był na porządnym koncercie. I może stąd mój niedosyt.
Na domiar złego przed kocertem musiałem wypic małe tyskie bo nic innego nie było pod ręką a po podróży pic się chciało niemiłosiernie.
Właśnie "dorwałam "się do utworu MINA&Alberto Lupo : Parole Parole. Tak słucham i słucham i uwolnic się od niej nie potrafię . Mam też prośbę: gdyby Ktoś dysponował tytułami płyt, na których mogą znajdować się podobne utwory, w podobnym klimacie to poproszę o nie.
A ja sobie nagrałem z Antyradia koncert Metalliki z Rock am Ring z 3 czerwca tego roku. Nowa dwugodzinna rzecz i całkiem fajna - najmłodszym kawałkiem był "Enter sandman" no i panowie z okazji 20-lecia wydania "Master of puppets" odegrali prawie ją całą (bez dwóch utworów) w tym rewelacyjny "Orion"
Chyba jutro umilę sobie urlop głośnym odsłuchem taśm
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Grają w stylu Dream Theatre, nie brakuje też nawiązań do TOOL'a. Jest to połączenie dobrego rzemieślniczego instrumentalnego grania i nowometalowej psychodeli. Wszystko rozważnie skomponowane w kawał dobrej muzyki. Jednocześnie mają kopa i refleksyjny nastrój.
A ja niedalej jak przedwczoraj nabyłem sobie za 10 peelenów w koszu z płytami przecenionymi w Geancie na Połczyńskiej dwie interesujące pozycje na CD - Jane's Addiction "Strays" i Korn "Take a look in the mirror".
Było jeszcze parę fajnych tytułów w tej samej cenie np. Iron Maiden "Dance of death", czy A Perfect Circle "Thirteenth step". Było też i trochę innych , so come on pussy lovers
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2006-07-07, 12:54.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing...
Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
Minibrowar, a raczej firmowy pub browaru Kazan schowany w jednej z bocznych uliczek w centrum Sofii.
W mikro lokalu jest bar z miejscem na konsumpcję piwa dla kilku osób przy blacie, oraz na antresoli. Tam również tylko kilka miejsc przy blacie.
Lokal ze swojską atmosferą, urządzony...
Podróżując w styczniu tego roku po różnych Stanach USA miałem okazję spędzić kilka dni na słonecznej Florydzie.
Jeden dzień został poświęcony na wycieczkę do Key West.
Key West jest najdalej wysuniętą na zachód wyspą należącą do archipelagu Florida Keys.
Odległość...
Comment