Dziś urodziny obchodzi David Gahan.
Jakoś nigdy nie przepadałem za Depeche Mode, ale muszę przyznać, że ten zespół stworzył dosyć dużo świetnych kawałków.
Moim faworytem jest ten mroczny zalinkowany poniżej utwór
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Słyszeliście już nową płytę PJ Harvey- The Hope Six Demolition Project ?
Płyta moim zdaniem jest bardziej trudna w odbiorze niż genialna, poprzednia Let England Shake. Jednak im więcej słucham tym bardziej mi się podoba.
PJ Harvey jest jak wino... ups, jak porter bałtycki, im starsza tym lepsza.
Leave a comment:
-
-
Nie wiem po co sie tlumaczysz, zdrowie tych, ktorzy kochaja muzyke! :-)
Leave a comment:
-
-
Wybaczcie, że tak często się tu udzielam, ale cóż... kolejna ważna rocznica.
Trzy lata temu odszedł Richie Havens. Urodziłem się w hippisowskiej rodzinie i oni zarazili mnie do Woodstock.
Leave a comment:
-
-
Dzisiaj wybieram się na koncerty The Corps i Inkwizycji więc wprowadzając się w klimat zaczynam od...Rewizji
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
No ale za chwilę potem Fight Against Rules https://www.youtube.com/watch?v=H1Op-tXerpA
I clou dzisiejszego koncertu czyli 25 lat albumu Inkwizycji - Na własne podobieństwo. Jednego z kilku który kształtował moje życie.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Historia lubi się powtarzać
choć niesie nauk coraz więcej
przeglądam stare fotografie
i mam po łokcie ubabrane ręce
Historia ma białe plamy na oczach
a oczy ze strachu coraz większe
przeglądam codzienną prasę
i mam po łokcie ubabrane ręce
Dzieci Kaina, dzieci Kaina
znamię krwi z ojca na syna
Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
-
Na to, niestety, wyglada.
"Come on, come on, listen to the moneytalks"
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziPanowie z AC/DC powinni mieć trochę więcej szacunku dla swoich fanów..
Skoro wokalista ma problem ze zdrowiem to najlepszym rozwiązaniem byłoby rozwiązanie zespołu, a przynajmniej nagrywanie tylko studyjnych płyt.
A ten pizduś Axl pasuje do tego zespołu jak świnia przed lustro
Leave a comment:
-
-
Panowie z AC/DC powinni mieć trochę więcej szacunku dla swoich fanów..
Skoro wokalista ma problem ze zdrowiem to najlepszym rozwiązaniem byłoby rozwiązanie zespołu, a przynajmniej nagrywanie tylko studyjnych płyt.
A ten pizduś Axl pasuje do tego zespołu jak świnia przed lustro
Leave a comment:
-
-
A jakie odczucia szanownej braci rockandrollowej w zwiazku z niusami z obozu AC/DC?
Bo mnie strzelil jasny niespodziewany szlag, zeby sie gorzej nie wyrazic. Cale szczescie, ze nie szarpalem sie na bilet...
Leave a comment:
-
-
Kolejna czterdziestoletnia rocznica, dla mnie szczególnie ważna...
Pierwszego kwietnia 1976 roku ukazała się na rynku płyta, którą zaliczam do pięciu największych w historii szeroko pojmowanego rocka.
Leave a comment:
-
Leave a comment: