...COMA - najnowsza płyta o bardzo długim tytule . Po pierwszej płycie która mi się nie podobała, nie sądziłem, że zachwyci mnie jakakolwiek produkcja tego zespołu. Nigdy nie mów nigdy Polska płyta 2006 roku...
"Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków".
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec
Grzech! Niech Cię szlag ! Nie mogę przestać słuchać The Pogues, co żeś najlepszego zrobił!?
Ostatnio nabytą ich płytę przesłuchałem 4 razy pod rząd. Ale to nic - nawet Moje Kochanie chciało powtórki. "Waxie's Dargle" z You Tube zaczyna mój dzień.
A u mnie aktualnie leci ostatni Muse. Normalnie "Knights of Cydonia" mnie wydziera zza biurka
Najlepsze co może być na kaca to volume na max i jazda...
W związku ze złamana nogą mam w tym tygodniu robotę w domu.
Przesłuchałem od wczoraj całą dyskografię S. Vai'a. Teraz rozpoczynam Iron Maiden.
Czuję się jak w czasie robienia projektów na studiach
A ja sobie dziś po raz pierwszy słuchałam zespołu Koli, który stał się fundamentem Lao Che - to taki niby hip hop, ale teksty Spiętego są już ciekawe i w Jego stylu (styl chyba nie do podrobienia).
A ja sobie dziś po raz pierwszy słuchałam zespołu Koli, który stał się fundamentem Lao Che - to taki niby hip hop, ale teksty Spiętego są już ciekawe i w Jego stylu (styl chyba nie do podrobienia).
Idę tam gdzie kukurydzy widzę
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment