Mam "Złodzieje zapalniczek" Pidżamy w nowej wersji. Fajna jak nie fajniejsza, plus za stare bonusy
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
Dzisiaj ponownie odświeżyłem sobie znajomość z hardcorowym zespołem XX wieku czyli BLACK FLAGiem. A w szczególności z albumem koncertowym "Who's Got The 10,5?" Bez udziwnień, czyste brzmienie i prosty, bezpośredni przekaz. H/C!!!Comment
-
Gdyby komuś wpadły w ręce płyty poniższych zespołów, prosze o kontakt:
- The Tossers,
- The Skels,
- Neck,
- Greenland Whalefishers,
- Street Dogs,
- The Mahones,
- Barleyjuice,
- Flogging Molly,
- Blaggards,
- The Dolomites,
- Saint Bushmills Choir.Comment
-
Wychodzi mi dziś na to, że do Kipera pasuje Massive Attack. Meczę dziś 3, a może o 4 płyty - no niech będzie, że ta czwarta to nie dokońca oni.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Wychodzi mi dziś na to, że do Kipera pasuje Massive Attack. Meczę dziś 3, a może o 4 płyty - no niech będzie, że ta czwarta to nie dokońca oni.Comment
-
Ostatnio mi wpadł w ucho Dream Theater.Całkiem fajowo zawijają.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
ja przy piwie to lubie porozmawiac z kolegami a jak muzyka to biesiadne polskie kawałki
zeby było mozna sobie pospiewac najlepiej przy ogniskuComment
-
A moja propozycja do piwka (qrcze, czemu ja ich wcześniej nie odkryłem?) to "The Creed"
i wsio rybka, która płytę wybierzecie...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
Comment