Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
"Pozycja na zamówienie - dystrybutor nie ma produktu w swoim magazynie i nie wiadomo, kiedy będzie go miał, w związku z czym nie jesteśmy w stanie określić nawet przypuszczalnego terminu realizacji zamówienia. O postępach realizacji zamówienia informujemy klienta na bieżąco."
Ale i tak dziękujęTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!Comment
-
U mnie właśnie króluje Marillion - "Misplaced Childhood", ale za to w specjalnej, dwupłytowej edycji. Tak w zasadzie to jedna płytka w dwóch wersjach bo oprócz kilku dodatków, drugi CD zawiera przede wszystkim utwory w wersjach demo.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ja właśnie wrzuciłem sobie Dave Matthews Band "The Best of What's Around" i... rewelacja po prostu! Miało być wstępne odsłuchanie na szybko, a siedzę już pół godziny i nie mogę się oderwać. Jakaś świeżość i lekkość z tego bije, w sam raz do zaczynającej się wiosnyBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Stolen Babies, to dla mnie odkrycie ostatniej Metalmanii. Zagrali na małej scenie. Jak dla mnie jeden z lepszych setów tego dnia (obok Vadera).
Stylistycznie średnio pasowali do festiwalu, ale się spodobali. Ja w każdym razie z czystym sercem odpuściłem sobie prostackiego Marduka na dużej scenie dla tej zakręconej panienki i jej odjechanych kolegów. Poniżej próbka ich możliwości.
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
...całe mieszkanie do góry nogami wywróciłem ale znalazłem Merillion - Anora Knophobia. Gdyby nie Twój post to płytka pewnie poszłaby w zapomnienie, a tak to aż Żywego sobie nalazłem z tej okazjiComment
-
Ale miałem za to zaproszenie na pokoncertowe after party z zespołem i tam było bardzo miło. Dave gadatliwy, rozpolitykowany do granic możliwości. Szczerze mówiąc więcej tematów rozmów dotyczyło wyborów prezydenckich w USA i misji w Afganistanie, niż muzyki.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
-
Byłem, ale o Megadeth ci nie opowiem, bo nie widziałem ich koncertu. Po Dillinger Escape Plan poszedłem na piwko i występ Mustaina i ekipy mnie ominął. Cóż, w zasadzie i tak nie nastawiałem się na ich koncert szczególnie...
Ale miałem za to zaproszenie na pokoncertowe after party z zespołem i tam było bardzo miło. Dave gadatliwy, rozpolitykowany do granic możliwości. Szczerze mówiąc więcej tematów rozmów dotyczyło wyborów prezydenckich w USA i misji w Afganistanie, niż muzyki.
Przypuszczam, że występ Megadeth raczej dość krótki, czyli kilka utworów.
Dzięki za odpowiedźMM961
4:-)Comment
-
Interesujący był też Dillinger EP - niestety ludziska przyjęły ich dosyć chłodno. Były wyciągnięte środkowe palce i wyganianie ze sceny. Szkoda, że nie wszyscy w tym kraju kumają, że na takim festiwalu kiedy występuje ktoś nam nie odpowiadający, można po prostu pójść na piwo...*****************************
-
Dave Matthews Band
Polecam.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
-
Comment
Comment