Muzyka przy piwku

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Uch, wróciłem właśnie z Downa, dobra rzeźnia. Młyn pod sceną zaczął się mniej więcej w pierwszej sekundzie pierwszego kawałka. Anselmo non stop ze swoją koronną miną jeszcze z czasów Pantery Ma chłopak charyzmę, niech go. Że o wokalu nie wspomnę, tylko szkoda, że kiepskie nagłośnienie zepsuło trochę wrażenie.

Comment

• JAckson
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2004.05
      • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
      Uch, wróciłem właśnie z Downa, dobra rzeźnia. Młyn pod sceną zaczął się mniej więcej w pierwszej sekundzie pierwszego kawałka. Anselmo non stop ze swoją koronną miną jeszcze z czasów Pantery Ma chłopak charyzmę, niech go. Że o wokalu nie wspomnę, tylko szkoda, że kiepskie nagłośnienie zepsuło trochę wrażenie.
      O kurdę.
      Nie znam tego zespołu, ale skoro są jakieś przebłyski Pantery to muszę zasłyszeć.
      MM961
      4:-)

Comment

• jacer
        • 2006.03
        • 9875

Lao Che "Gusła" fajna płyta, trza nabyć wszystkie jakie wydali.
        Milicki Browar Rynkowy
        Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
        "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
        "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
        No Hops, no Glory :)

Comment

• angasc
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2006.04
          • 977

Proponuję pogrzebać w lewej części strony.

Comment

• żąleną
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.01
            • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi
            O kurdę.
            Nie znam tego zespołu, ale skoro są jakieś przebłyski Pantery to muszę zasłyszeć.
            W sumie główne przebłyski Pantery to sam Anselmo, Down to trochę inna para kaloszy. Phil mniej się drze, muzyka jest bardziej melodyjna, ale swoją siłę ma, co dobitnie odczułem na koncercie.

A nawiasem mówiąc, dopiero wczoraj zorientowałem się, że jeden z gitarzystów to lider Corrosion of Conformity, co tłumaczy krok w stronę melodyjności (przynajmniej w porównaniu z Panterą ). Ogólnie bardzo fajna mieszanka, mocno sabatowska.

Comment

• jerzy
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.10
              • 4707

Club Des Belugas - What Is Jazz.
              Słyszał ktokolwiek?
              Last edited by jerzy; 2008-03-31, 00:45.
              browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• JAckson
                🍼🍼
                • 2004.05
                • 6123

W sumie główne przebłyski Pantery to sam Anselmo, Down to trochę inna para kaloszy. Phil mniej się drze, muzyka jest bardziej melodyjna, ale swoją siłę ma, co dobitnie odczułem na koncercie.

A nawiasem mówiąc, dopiero wczoraj zorientowałem się, że jeden z gitarzystów to lider Corrosion of Conformity, co tłumaczy krok w stronę melodyjności (przynajmniej w porównaniu z Panterą ). Ogólnie bardzo fajna mieszanka, mocno sabatowska.
                Się posłucha, się zobaczy.
                MM961

Comment

• fteo
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.05
                  • 1139

Oooo, przepraszam, może Pantera nie była melodyjna?!
                  http://lotnictwo.net.pl/
                  http://www.flightradar24.com/
                  http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• JAckson
                    🍼🍼
                    • 2004.05
                    • 6123

Tak sobie przypomniałem o zespole Heaven & Hell i ich 'Radio City Music Hall'. Całkiem przyjemna muzyczka. Wolno i nisko
                    MM961

Comment

• Kamień
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2007.07
                      • 361

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
                      Lao Che "Gusła" fajna płyta, trza nabyć wszystkie jakie wydali.
                      Ach, Lao Che jest znakomite. W czwartek wybieram się na koncert. Niedawno wydali trzecią płytę.

Comment

• adam16
                        • 2001.02
                        • 9865

U mnie spokojniutko dziś - dwie płytki Red Box: "Motive" i "The Circle & The Square".
                        A do snu będzie - Fields of the Nephilim.
                        Last edited by adam16; 2008-03-31, 22:17.
                        Browar Hajduki.
                        adam16@browar.biz
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• sergioP
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2005.09
                          • 1271

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
                          U mnie spokojniutko dziś - dwie płytki Red Box: "Motive" i "The Circle & The Square".
                          A do snu będzie - Fields of the Nephilim.
                          Interesują mnie te same klimaty co Ciebie (i to nie pierwszy raz)
                          Red Box - fantastyczna muzyka, kapitalne teksty i ciekawa historia zespołu/duetu.
                          - Wiesz Luciu, co ci powiem?
                          - ???
                          - ...napiłbym się piwa.

------------------------------------------
                          Dzień dobry panu.
                          Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.

Comment

• żąleną
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.01
                            • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedzi
                            Oooo, przepraszam, może Pantera nie była melodyjna?!
                            Chwilami była.

A na marginesie, gdy tylko przyjedzie do Warszawy jakiś dobry łoiciel, będę was nań ciągnął pod groźbą [tu wstaw swoją schizę]. Oczywiście całkowicie akceptuję sabotaż emocjonalny uskuteczniony w drugą stronę.

Comment

• MarcinKa
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🍼🍼
                              • 2005.02
                              • 2736

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedzi
                              Club Des Belugas - What Is Jazz.
                              Słyszał ktokolwiek?
                              Parę kawałków jest na myspace.
                              NIe słyszałem ich nigdy, ale słyszę teraz
                              Podobuje się nie
                              To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• MarcinKa
                                Major Piwnych Rewolucji
                                🍼🍼
                                • 2005.02
                                • 2736

A ja sobie właśnie słucham, tylko się nie, ich trole.
                                W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Lubicie te klimaty
                                To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

Przetwarzanie...
                                X