Masz rację-łeb odpada.Można znienawidzieć także "dzisiejszą młodzież"!Wszyscy naokoło Czatują(tylko na co?)
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Originally posted by pjenknik
A ja ostatnio reaguję na reagge jak na country! Nie wiem co mi się porobiło, ale mnie wstrząsa i odrzuca od głośnika
W ogóle Radio Jazz jest jedną z lepszych polskich rozgłośni - żadnych wiadomości, prawie żadnych reklam, normalni prowadzący, którzy nie gadają tak, jakby byli na amfetaminie. Ja za jazzem nie przepadam, a słucham ich pasjami - wbrew pozorom wcale nie puszczają tak dużo jazzu typu 'wszyscy członkowie zespołu improwizują naraz', jest dużo muzyki o bardzo luźnym powiązaniu z jazzem, no i przede wszystkim codziennie od 18-tej do 21-szej jest PASMO ROCKOWE!!! I to nie tylko znane i klasyczne kawałki - raz puszczali japońskich rockmanów z lat siedemdziesiątych, to dopiero była jazda!Last edited by żąleną; 2002-02-24, 01:29.
Comment
-
-
Muzyka i piwcio!!!
Milo jest siedziec sobie przy piwku, sluchac muzyki i to jeszcze w milym gronie znajomych!!!
Co do muzy to do piwcia pasuje mi Massive Attack a i pani Laurie Anderson (wlasnie jej slucham i spozywam ))Piwoszka Karolcia:)
--------------------------------
Comment
-
-
Gabriel - wszystkie płytki - mniam.
A najbardziej OVO.
Ostatnio zaliczam powrót do Stinga.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Stare hyty z satelyty
Wygrzebałem to cudeńko ostatnio w sieci. Czy ktoś jeszcze pamięta ten szlagier??? To dopiero latynoski hit
Wystarczy toto rozpakować i kliknąć. Format MOD.Attached FilesDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Jest fajny utworek Maćka Maleńczuka "Twarze przy barze". Stary numer, grany od dawna na koncertach, ale dopiero teraz ukazał się na nowej płycie solowej.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Re: Muzyka i piwcio!!!
Karolinka napisal/a
Milo jest siedziec sobie przy piwku, sluchac muzyki i to jeszcze w milym gronie znajomych!!!
Co do muzy to do piwcia pasuje mi Massive Attack a i pani Laurie Anderson (wlasnie jej slucham i spozywam ))Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
-
Dla mnie absolutną rewelacją do piwa jest hip hopowy kawałek wrocławskiej grupy NEON pt:"Browar"
Słowa idą mniej więcej tak :"i na browar namawiam tu każdego "www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Muzyka pod piwko nie jest konieczna ale jeśli już - to ta, którą się aktualnie lubi (z czasem i nasze własne gusta ulegają zmianie). Do Twojej filozofii można dodać filar czwarty: będzie co ma być.
Comment
-
Comment