Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziMyślałem że taki rock and rollowiec jak Lemmy będzie żył jak nie wiecznie to przynajmniej ze sto lat.
Nie zabiły go alkohol, fajki, dragi... A dała radę choroba, o której dowiedział się niewiele wcześniej.
Nie ma co, był to wyjątkowo dziarski 70-latek.
Leave a comment:
-
-
Myślałem że taki rock and rollowiec jak Lemmy będzie żył jak nie wiecznie to przynajmniej ze sto lat.
To najsmutniejsza wiadomość ze świata muzyki w tym roku
Jestem zdołowany ...
Leave a comment:
-
-
Zostały płyty w tym ta ostatnia - Bad magic - bardzo udana - małe to pocieszenie, ale przynajmniej był na topie do końca...
Last edited by iron; 2015-12-29, 10:16.
Leave a comment:
-
-
No niestety, wcześniejsze doniesienia o niedyspozycji Lemmy'ego nie były plotkami. Przed chwilą podali w Trójce, że nas opuścił na zawsze.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Areh Wyświetlenie odpowiedzi25 grudnia 1975 roku powstał zespół IRON MAIDEN
https://youtu.be/qEja72NSg5Q
Leave a comment:
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dukat_WSI Wyświetlenie odpowiedziWojciechT, ale to nie Ty byłeś tym panem co śpiewał falsetem?
Leave a comment:
-
-
Dziś urodziny obchodzi Dave Murray i Eddie Vedder .
Piję za Wasze zdrowie
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sredstvom Wyświetlenie odpowiedziSkoro idzie Gwiazdka, wszystkim milosnikom dobrej muzyki dedykuje to co ponizej i zycze swiat pelnych dobrego piwa!
https://www.youtube.com/watch?v=YvgFRNCAWL4
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Ach, nawet sam miałem kiedyś kapelę power-metalową z piszczącym wokalistą, piękne czasy.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziDziś urodziny obchodzi Ozzy Osbourne.
Dla mnie najważniejszą postacią w Black Sabbath jest Tony Iommi, ale trudno sobie wyobrazić ten zespół bez młodzieńczego zjadaczy jaszczurek.
Ale czasy się zmieniają, włosy wypadają, a czerń w duszy blednie, stąd i inne rytmy zaczynają człowieka kręcić. Moje ostatnie odkrycie, czyli turbopolka śpiewana w trzech językach, rosyjskim, angielskim i niemieckim:
Oraz to, do czego lubię się bawić w sobotnie noce, chociaż toalety w klubach tego typu bardziej śmierdzą donosowymi narkotykami, niż moczem:
Leave a comment:
-
-
Jeszcze koniecznie posłuchajmy dziś tego utworu, dużo wyjaśnia..
A jeśli chodzi o Stone Temple Pilots, to dla mnie jest to dużo ważniejszy zespół niż Pearl Jam, czy Nirvana. Ustępuje jedynie zespołowi The Screaming Trees.
Leave a comment:
-
Leave a comment: