Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Michael robił klawą muzę
Ja jednak namiętnie drę głośniki płytką "East meets east" stworzona przez Nigela Kennedy'ego i The Kroke band. Nie mogę i nie chcę się od niej uwolnić.
Set jest bezsprzecznie godny polecenia.Last edited by biereczapplistes; 2009-06-28, 16:29.Pijast Piwodziej :DComment
-
A ja od liceum uwielbiam Faith No More i w końcu mogłam być na ich koncercie. Coś niesamowitego. Baliśmy się z Piotrym, że się zawiedziemy i że na żywo nie da się Pattona słuchać, różnie bywa. Byliśmy w szoku, bo każdy kawałek był doprowadzony do perfekcji.
Jestem również pod wrażeniem samego Opener'a. Gigantyczne przedsięwzięcie a przy tym świetna organizacja. Szkoda tylko, że nie mogliśmy pstrykać zdjęć.Comment
-
A ja od liceum uwielbiam Faith No More i w końcu mogłam być na ich koncercie. Coś niesamowitego. Baliśmy się z Piotrym, że się zawiedziemy i że na żywo nie da się Pattona słuchać, różnie bywa. Byliśmy w szoku, bo każdy kawałek był doprowadzony do perfekcji.
Jestem również pod wrażeniem samego Opener'a. Gigantyczne przedsięwzięcie a przy tym świetna organizacja. Szkoda tylko, że nie mogliśmy pstrykać zdjęć.
Podzielam Basik w 100% Twój zachwyt nad możliwościami Mike'a i zespołu.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwsza moja porażka płytowa w tym roku. Wczoraj otrzymałem krążek podobno mega grupy Osaka Popstar, która tworzą członkowie znanych i lubianych powszechnie kapel MISFITS, THE RAMONES, BLAK FLAG i THE VOIDOIDS. Niestety oczekiwałem po takim składzie klasycznego hardcora niestety okazało się, że chłopaki wolą aktualnie grać słoneczny kalifornijski punk.Comment
-
Zapomniałem wspomnieć o nowej płycie Dream Theater. Black Clouds & Silver Linings jak dla mnie nie jest super dokonaniem zespołu, ale nie jest zła. Może następna płyta będzie kolejnym krokiem milowy w rozwoju zespołu. Teraz szykuję się zobaczyć DT na koncercie w Bydgoszczy.MM961
4:-)Comment
-
Zapomniałem wspomnieć o nowej płycie Dream Theater. Black Clouds & Silver Linings jak dla mnie nie jest super dokonaniem zespołu, ale nie jest zła. Może następna płyta będzie kolejnym krokiem milowy w rozwoju zespołu. Teraz szykuję się zobaczyć DT na koncercie w Bydgoszczy.
Nowa płyta jest sympatyczna, ale nie na tyle, żeby chciało mi się jechać do Bydgoszczy.
Co innego nowa płyta Riverside - Anno Domini High Definition. Jednocześnie inna niż poprzednie, a przy tym jak najbardziej w stylu zespołu. Ot, sztukaComment
-
Znam jednak pewną Bydgoszczankę, która na wasze miasto mówi "Brzydgoszcz"...Comment
-
No może i wymiata ale według mnie do Nightwisha, za czasów Tarji to jeszcze trochę mu brakuje. Z resztą, mimo że wiedzę muzyczną mam dość mocno ograniczoną, nie zaliczałbym Nightwisha do grupy power metalu, bardziej chyba pod gotyk podchodzi."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."Comment
-
No, w tym klasyfikowaniu stylistycznym to może nie jestem zbyt mocny, toteż pozwoliłem sobie użyć cudzysłowu. Jak dla mnie, to Nightwish nijak pod gotycki metal nie podchodzi - powiedziałbym, że idzie trochę bardziej w stronę symfoniczno-operową, gdy Stratovarius bardziej w "pałerową"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Comment