Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Wyświetlenie odpowiedzi
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziNa żywo możesz posłuchać w sobotę w Chorzowie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa obecnie badam zespół Rush i tym razem zaczął mnie przekonywać
Iron, masz jeszcze jakieś dvd?
Mam "Rush in Rio", "R30" czyli koncerty z okazji 30 lecia oraz "Snakes & arrows live" czyli koncerty z trasy koncertowej po wydaniu ostatniej płyty, ale nie zamierzam się ich pozbywacbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
się zna- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ponieważ wątek ten jest zdominowany przez miłośników, raczej, ostrego lub mrocznego grania,
moja propozycja może się wydać nie na miejscu
Jako posunięty już w latach wybieram łagodniejsze brzmienia
Od paru dni nie daje mi spokoju najnowsza płyta Imogen Heap "Ellipse".
Jej wcześniejsze płyty też są przyjemne, ale Ta...
Gdyby ktoś nie wiedział o co cho, to tu jest livepróbka jej możliwości z wcześniejszej płyty.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwszy raz o niej słyszę ale jest całkiem niezła.Chyba sobie poszukam jakiejś płytki.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziPierwszy raz o niej słyszę ale jest całkiem niezła.Chyba sobie poszukam jakiejś płytki.
Rozejrzyj się też za Frou Frou - jednorazowy duet z jednym kolesiem-producentem.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
W domu, w pracy, w samochodzie wszędzie słyszę kojące dzwięki Sisters of Mercy First and Last and Always.
Comment
-
-
No nie mogę, Beatlesi napisali ten kawałek chyba specjalnie dla Soundgarden: http://www.youtube.com/watch?v=fpT4k...1826C2&index=4
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo nie mogę, Beatlesi napisali ten kawałek chyba specjalnie dla Soundgarden: http://www.youtube.com/watch?v=fpT4k...1826C2&index=4
Genialne, choć Cornella nie trawię jako człowieka. Co innego jako głos
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziO, a co nie tak z jego człowieczeństwem?
Comment
-
Comment