A ich fani się tutaj znajdują?
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedzi
Jaki utwór chcielibyście usłyszeć ( w niebie lub piekle) na swoim pogrzebie ??
Ja ten...
https://www.youtube.com/watch?v=pFDBqPugrrk
U mnie bylby to wybor miedzy numerami: "Autsajder" Dzemu, albo "Loser" Becka - coby rozladowac atmosfere. Lub skierowane do zalobnikow to: https://www.youtube.com/watch?v=ChIjChAygmo
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziDobry Jezu a nasz Panie
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziDobry Jezu a nasz Panie
Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedzi[...]
Ja ten...
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNine Inch Nails, We're In this Together.
(kropka nienawiści na końcu)
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA w życiu bym nie pomyślał patrząc na nazwę wykonawcy, ze godzinę przesiedzę z otwartą gębą, że o głośnikach na max nie wspomnę
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Edyta: 33:00 zupełnie nie mogłem uwierzyć ze istnieją światy równoległe...
Między innymi dzięki manu zacząłem uczyć się hiszpańskiego.
Ale Kill'em All ok.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziJaki utwór chcielibyście usłyszeć ( w niebie lub piekle) na swoim pogrzebie ??
Ja ten...
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Ew. ten, bo traktuje o śmierci właśnie...
Last edited by WojciechT; 2015-10-17, 15:07.
Leave a comment:
-
-
Nine Inch Nails, We're In this Together.
(kropka nienawiści na końcu)
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedzi
Ja ten...
Wersja ambitniejsza 1
Wersja ambitniejsza 2
Leave a comment:
-
-
Na pogrzebie? Tylko "Live It Up!"
Jeśli chodzi o Metę, to zdecydowanie 3-2-4-1-5-...9, ale ze specjalnym wyróżnieniem dla Lulu - to na prawdę świetny album, choć kompletnie z innej bajki. Od czasu jego wydania wracam do niego częściej, niż do pozostałych.
Ja ostatnio eksploatuję takie klimaty:
Świetne na uszy do łażenia po mieście.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziChociaż Joy Division uważam za badziew, to koncept jak najbardziej mi pasuje.
Ja ten...
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sredstvom Wyświetlenie odpowiedziA w ogole to skonczyli sie na Kill'em All, jak Lewandowski ;-)
Pozdrawiam wyznawcow pierwszych 4 albumow Mety!
Leave a comment:
-
-
Dziś swoje urodziny obchodzi Flea
Nie wygląda na swoje lata. Z tej okazji jednak żaden utwór Red Hot Chili Peppers, tylko gościnnie w innym zespole. Łącznikiem jest też Dave Navarro, który grał na One Hot Minute.
Jakże chciałbym być na tym koncercie...
Leave a comment:
-
Leave a comment: