Członkiem Suicidalów był natenczas znany skądinąd Robert Trujillo czyli gość który ożywi każdą kapelę w której się znajdzie
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo jest świetna kapela, nagrali chyba 4 płyty. Uwielbiam takie połączenie funku i metalu (choć tu akurat jest funk z punkiem). Część gości to muzycy Suicidal Tendencies i jak w zeszłym roku Suicidale wystąpili w Stodole, to pod koniec zagrali kilka kawałków Infectious Grooves i był to najlepszy fragment koncertu.
A co do połączenia funku z punkiem:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
... te wzruszające liryki o zawodzie miłosnym:
how did I ever
get into this
how could I ever
have kissed that bitch
so what if she's
got big tits
I coś takiego:
Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ziggylugosi Wyświetlenie odpowiedziSkoro mowa o Trujillo...
http://www.youtube.com/watch?v=Ob3buKk6ALcTylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem
Comment
-
-
Mea culpa
Ciekawe czy Swans ktoś wrzucał?
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
A to z okazji zbliżającego się święta:
"We're troops of tomorrow,
We're hangin' round today.
We're playin' tough music,
'Cos it's hard times honey..."
Comment
-
-
Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem
Comment
-
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziTaki nowy to on znowu nie jest. A już myslalem, że rzeczywiście coś nowego..
Tak czy inaczej fajna plyta.
Z innej beki - ciekawe czy koncert Slayer dojdzie do skutku. Panowie się pochorowali....
A Satriani dla mnie nowy. Mam płytę na półce od 2 miesięcy ale się teraz dokopałem dopiero do niego.Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem
Comment
-
-
-
Właśnie jestem w trakcie drugiego spożywania płyty Deriglasoff "Noże"
No cóż - odleciałem. Już "Produkt" był dobrą płytą, ale ta jest rewelacyjna.
Surowe brzmienie i do tego wstawione jakby od niechcenia różne smaczki - pianino, banjo, skrzypki itp.
Gdzieś mi się to splata z Primusem czy Queens Of Stone Age - ale może przesadziłem.
"Mój najgorszy przyjaciel, mój najlepszy wróg (...) walka z samym sobą to najwyższa forma sztuki"
To macie małą próbkę:
I profil na My Space:
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Na dzisiejsze święto sobie zapodałem Flogging Molly, The Pogues i starą punkową kapelę z Belfastu - SLF (Stiff Little Fingers). Zamiast Guinnessa do tego porterki, 22-tka z Ciechanowa i mój ukochany ŁódzkiLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment