Właśnie wróciłem z reaktywanego Deutera. Coś pięknęgo i stare kawałki i nowe z nowej płyty.
Pizdolet pizdolet
Ty siedzisz przy stole
pizdolet pizdolet
Beznamiętne dziury i gumy do żucia
a Ty siedzisz przy stole
Pizdolet, pizdolet
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Było o powiązaniach Infectious Grooves z Suicidal Tendencies. Sjusidale wydali dwie płyty pt. "Friends and Family", na których obok infekszysów są rożne inne kapele, między innymi ten dżapoński zespół z dwiema laskami na wokalu: http://www.youtube.com/watch?v=NKAK7...eature=related. Początek lekko pod Guano Apes, ale refren mnie absolutnie roz... piórkowuje.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Fajnie czytać - na razie słuchałem tylko udostępnionego przez zespół "Aces High" i muszę przyznać, że wciągało ale już się parę razy naciąłem na płytach ocenianych przez pryzmat jednej piosenki. Muszę się w takim razie zmobilizować do przesłuchania całości w jakimś "dobrym lub aż tak dobrym sklepie muzycznym" i może się skuszę. W niedzielę grają w Poznaniu koncert - nie wiem czy zdążę wrócić ale to też by był jakiś test - tylko, że cena ta sama pewnie co płyty a i na ile kojarzę Kulkę to interpretacje koncertowe mogą być jednak różne od tych z płyty. Ale zapisuję w każdym razie mały plusik przy tej płycie na liście a na razie włączam oryginały.
Ostatnia zmiana dokonana przez M-kwadrat; 2011-04-15, 16:23.
Dzisiaj Wrocław miastem gitary. Rekordu nie pobito, ale dla uczestników koncert za darmo. Już trwa więc zaraz lecę. Jako gwiazdy Ten Years After oraz Al diMeola. Teraz pewnie zasuwa Cichoński, a potem Acid Drinkers.
Comment