13 czerwca w końcu zagrają u nas Pixies. Koncert w ramach Orange Warsaw Festival. To chyba jeszcze tylko David Bowie zostanie na liście Obowiązki basistki pełni obecnie Paz Lenchantin, dlatego jako podkład muzyczny daję to czego w Warszawie zabraknie:
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Za chwilę się ośmieszę, ale nie wiedziałem, że ta babka z Breedersów grała w Pixies. No ale jakoś nigdy nie wkręciłem się w Pixies, za to słuchała ich dziewczyna, w której się podkochiwałem w liceum. Gdybym nie był taka ciapa (podobno też się ku mnie chyliła), może kupowałbym już bilety na ten koncert.
Wrzuciłem sobie The Amps, inny jej zespół, no i Breeders jak w mordę strzelił, nawet perkusjoner ten sam. O: http://www.youtube.com/watch?v=aW134_JPUxU
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziZa chwilę się ośmieszę, ale nie wiedziałem, że ta babka z Breedersów grała w Pixies.
Miałem już kiedyś bilet na Pixies ale na koncert nie dotarłem, tym razem nadrobię zaległości...
Comment
-
-
Ja się kiedyś potnę. W zeszłym roku nie pojechałem po Pragi na Pixies myśląc - muszą niedługo do nas wpaść. No i wpadają, ale w ramach kolejnego głupiego festiwalu, więc muszą być w pakiecie z innymi kapelami, które mnie średnio kręcą.
Ktoś powie - można iść tylko na Pixies. Można, ale zapłacić trzeba za cały dzień, a to sprawia, że cena jest co najmniej dwukrotnie przegięta. Więc nie. Ty razem też nie. Może jeszcze będzie okazja...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Mnie jakoś obecne Pixies nie do końca przekonują, nowa twórczość brzmi jakby była na siłę tworzona pod to z czym się ten zespół kojarzy. Jeszcze dochodzi słaby motyw ze zwolnieniem poprzedniej basistki Kim Shattuck w dziwnym stylu.
Wolałbym zobaczyć The Breeders, którzy obecnie grają w dobrym składzie z lat 1992-1994 (płyta "Last Splash") i widać, że dobrze się ze sobą czują.Last edited by olie; 2014-01-31, 10:09.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziJa się kiedyś potnę. W zeszłym roku nie pojechałem po Pragi na Pixies myśląc - muszą niedługo do nas wpaść. No i wpadają, ale w ramach kolejnego głupiego festiwalu, więc muszą być w pakiecie z innymi kapelami, które mnie średnio kręcą.
Ktoś powie - można iść tylko na Pixies. Można, ale zapłacić trzeba za cały dzień, a to sprawia, że cena jest co najmniej dwukrotnie przegięta. Więc nie. Ty razem też nie. Może jeszcze będzie okazja...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziQueens of the Stone Age są w porządku. Z tego co pamiętam w Pradze bilet na Pixies kosztował ok. 1000 koron (~160 zł), teraz miejsce na płycie kosztuje 229, więc na jedno wychodzi. W moim przypadku odchodzą koszty transportu. Tylko jak tam z akustyką?Last edited by iron; 2014-01-31, 10:27.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziJa się kiedyś potnę. W zeszłym roku nie pojechałem po Pragi na Pixies myśląc - muszą niedługo do nas wpaść. No i wpadają, ale w ramach kolejnego głupiego festiwalu, więc muszą być w pakiecie z innymi kapelami, które mnie średnio kręcą.
Ktoś powie - można iść tylko na Pixies. Można, ale zapłacić trzeba za cały dzień, a to sprawia, że cena jest co najmniej dwukrotnie przegięta. Więc nie. Ty razem też nie. Może jeszcze będzie okazja...
No bo tych wyjców co grają rock stadionowy dla dziewczyn to rzeczywiście trzeb będzie gdzieś przeczekać...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziZ przeczekaniem nie ma problemu. Są 3-4 dobre lokale w okolicy Mostu Poniatowskiego, a jeszcze plaża w pobliżu stadionu
Comment
-
-
Sprawdziłem w regulaminie.
Niezależnie od określonego w pkt 29 oraz pkt 30 Regulaminu podziału, Bilety dzielą się także w zależności od tego, czy uprawniają tylko do jednokrotnego wejścia na Teren Imprezy bez prawa powrotu na Imprezę po jej opuszczeniu, czy uprawniają do wielokrotnego wejścia na Teren Imprezy, w dniu/dniach objętych danym Biletem, na podstawie Identyfikatora. Podział Biletów w tym zakresie jest następujący:
a) do wielokrotnego wejścia na Teren Imprezy uprawniają wszystkie kategorie karnetów oraz bilety jednodniowe w kategorii Premium, VIP oraz w kategorii Skybox (Loże);
b) do jednokrotnego wejścia na Teren Imprezy uprawniają bilety jednodniowe, za wyjątkiem biletów jednodniowych w kategorii Premium, VIP oraz w kategorii Skybox (Loże).
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziWolałbym zobaczyć The Breeders, którzy obecnie grają w dobrym składzie z lat 1992-1994 (płyta "Last Splash") i widać, że dobrze się ze sobą czują.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziQueensów nie lubisz?
---------------------
Ja wiem, że to suchar, ale ilekroć to widzę/słyszę, it makes my day
Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment