Mam pomysła (idąc z duchem czasu i subkulturą polskiego hip-hopu)! Napiszmy wspólnymi siłam piosenkę, później spośród forumowiczów wybierzemy naszego reprezentanta i wyślemy do następnej edycji Idola! A na serio, to przy piwku najlepszy jest Eric Clapton, mimo że na codzień słucham muzyki biegunowo odległej od bluesa.
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
naprawdę nie jestem rasistą- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie będe oczekiwał od nikogo przeprosin, bo i tak się nie doczekam, dodam tylko na zakończenie że taką płytą na pewno nie onieślibyście żadnego sukcesu, tylko skompromitowali. A styl rapowania to coś co ewoluje z czasem u każdego artysty, na początku może i jesy fatalny, zwykle na demach, ale czołówka sceny np. ma się czym chwalić. Od czegoś jednak trzeba zacząć, styl także się szlifuje, zupełnie jak z gitarą, nic nie przychodzi od razu. Ja przynajmniej nie obrażam kogoś dlatego że słucha jakiegoś tam metalu.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Muszę się CZĘŚCIOWO zgodzić z przedmowcą. Ja sam słucham różnych odmian "muzyki gitarowej", ale nie tylko. Jakiś czas temu bawiłem się nawet w robienie techno. I gdyby ktoś powiedział, że do togo rodzaju muzyki nie trzeba talentu, to tu się z nim zgodze . Zgodziłbym się tez jednak do większości hip-hopowych wykonawców (że talentu nie mają i nie muszą go posiadać), ale jednak jest kilka wyjątków, które nawet ja sam od czasu do czasu posłucham, bo wyróżniają sie od reszty hip-papki. Jest to np. Fisz i ostatnio Abradab.
Ale powtarzam, że są to DLA MNIE tylko wyjątki i oprócz nich, to dalej mną rzuca jak słyszę jakiś prymitywnych szpanerów pieprzących jakieś bzdury do mikrofonu (często nie do rytmu i o gandzi).
ufff... dziękuje
Comment
-
-
Pucak napisał(a)
Latem kupilem sobie skladanke przyspiewek tyrolskich, mowie wam idealne do picia piwa i zakasek!
Generalnie do piwa najlepsza jest muzyka z tych stron, gdzie się pije piwo.
Comment
-
-
szostak napisał(a)
Niemieckie i czeskie też są świetne. Próbowałem też eksperymentować z muzyką rosyjską - nie za bardzo, hiszpańską - lepiej, ale też nie to, grecką - jak wyżej, ukraińską - znacznie lepiej i szantami - bardzo dobrze.
Generalnie do piwa najlepsza jest muzyka z tych stron, gdzie się pije piwo.
Comment
-
-
Pucak napisał(a)
Jakies namiary na czeskie? Gdzie kupione i jak zatytulowane, bylbym wdzieczny.
Comment
-
-
ale rasizm werbalny też jest rasizmem. przeczytaj jeszcze raz swój post co do którego miałem obiekcje- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment