Czeski nowoczesny metal instrumentalny. Nic odkrywczego, ale fajnie, że nie tylko amerykanie tak umieją
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCzeski nowoczesny metal instrumentalny. Nic odkrywczego, ale fajnie, że nie tylko amerykanie tak umieją
https://www.youtube.com/watch?v=GRPMByyGiBo
Odnośnie solówki od razu napiszę, raczej nie przyspieszona, chociaż ja nie wierzę w to co widzę (są ze 4 różne nagrania i palce są równie szybkie, mogę linki dać). Ona jest cyborgiem po prostu. Asterism - Dawn:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
ASTERISM - Magic Bullet
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
A jak komuś cyborgów mało, to jest tu jeszcze zwierzak na perkusji (13, 14 lat?, ponoć to nie najłatwiejsza do zagrania partia)
【 JUNNA 】Through The Fire And Flames / DragonForce - Drum Cover
Jedyne czego nie trawię w tamtejszej muzyce to wokalistki (prawie wszystkie). Wiem, że śpiewają dobrze, ale zaśpiewują wszystko, za dużo wokalu. Dlatego pokazuję jak się tam gra na instrumentalnym kawałku.
BAND-MAID / onset (Official Live Video)
Popisałem, na koniec coś słodkiego, Hanabie - We Love Sweets
花冷え。「我甘党」Music Video【Official】
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
-
👍 1
Comment
-
-
Marcinka - sympatyczne to., ale jednak to inne granie. Rzetelne, rockowe konstrukcje. Jednak to coś innego w moim odczuciu.
Mi chodzi o muzę w stylu Animals As Leaders - skomplikowane struktury, nietypowe rozwiązania, sekcja rytmiczna z kosmosu. ..https://www.youtube.com/watch?v=0jpOBd949O4
MM961
4:-)
Comment
-
-
Mnie ostatnio wpadł w ucho Wagakki Band Wagakki Band - 知恵の果実 (Chie no kajitsu)+ 什麼生説破(Somosan seppa) / HALL TOUR 2017 四季ノ彩-Shiki no Irodori- - YouTube
Comment
-
-
Nic odkrywczego, ale jawi mi się dygresja, że współczesny świat jest bardziej otwarty na inność. W tamtych czasach zamknęli, by ich w psychiatryku, albo od razu na szafot. Muzyka jest w gruncie rzeczy medium, które ewoluuje i wciąż wraca do korzeni. Zawrówno w wymiarze komercyjnym jak i niezależnym. Każdy z nas został wychowany na pewnych wzorcach....
No to, żeby nie było bez wrzutki to jeszcze niemiecki folk.Last edited by e-prezes; 2022-05-31, 20:21.
Comment
-
-
-
Ostatnio spodobał mi się powerek Beast in Black. Taki jaki pamiętam z młodości, ale z nawiązaniami spoza powermetalu. Fajnie się to słucha... Płyta z 2021 roku.
Comment
-
-
Dzień dobry
Chciałem tylko napisać, że po ostatnim koncercie Dream Theater w Łodzi (trasa na XXXX lecie) znowu oszalałem na punkcie tego zespołu. Nie wiem co się dzieje i o co chodzi. Może to starość...
Kupiłem bilet od razu na czerwiec w Sopocie. W ogóle to kupiłbym wszystko i oglądam o nich wszytko. Szkoda, że 7strunowa Majesty kosztuje 20.000zł - ale pomyślę jeszcze
Tak Slavoy, wiem, że wokalista ci nie pasujeMM961
4:-)
Comment
-
-
IIII było używane w zasadzie tylko w zegarach. Normalnie nie stosuje się zapisu 4 IIIILwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment