Muzyka przy piwku

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• VanPurRz
    replied
    Do tej zawsze wracam. Sakierski, Misiek nie żyje, Puchalszczak balansuje, inni się wpisali w system. O niewielu z nas można napisać piosenkę. Kilka osób poza klasą, w kapitalizmie nie ma szans na relacje i wspólne przeżywanie, każdy walczy o wyszarpywanie dla siebie - taki obrzydliwy system

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
    Last edited by VanPurRz; 2014-09-27, 00:23.

Leave a comment:

• iron
    replied
    To już Ci dziś nie przeszkadzam - masz swoją noc w tym wątku

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    A to jest najpiękniejsza piosenka buntu przeciwko "cenzura" kapitalistycznym
    W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
    Na spleen to raczej zalecałbym tą receptę - świeżo odświeżoną po seansie na Ale Kino:
    http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo
    Rodzina oglądała Grala i Jasiek bez rozumu i Igor z rozumem chihotali - ANka ich trzyma dobrze

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Barykada nie jest taka prosta. Zespół anty PRL a piosenki antykapitalistyczne bo walka o wolność to walka z kapitalizmem bo kapitalizm odbiera ludziom godność

Leave a comment:

• iron
    replied
    Na spleen to raczej zalecałbym tą receptę - świeżo odświeżoną po seansie na Ale Kino:

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Na spleen recepta jest

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Piękność i tragedia

W tym złym PRL uczyli śpiewać a nie tylko być celebrytą-om - nie mogłem się oprzeć ale porównanie Kultury w PRL z gównem ogłupiającym ludzi w jednym słusznym kapitalizmie wypada na korzyść tego "złego".
    Last edited by VanPurRz; 2014-09-26, 23:49.

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Klerykalny jutub obciąl zwrotki ale..żyjemy w wolności nie ma cezury

A to w kontekście propagandy pro wojennej i militarystycznej co do Ukrainy

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Choroby są nieuleczalne?

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    I dla Żą

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
    Wstyd - nie sądziłem, że znasz to słowo.

Radia początkowo za bardzo nie słuchałem, bo nie było stacji grającej cały czas Michaela Jacksona (koniec podstawówki) lub Depeche Mode (I licealna). Jak zacząłem słuchać rocka, pojawiło się Radio Wawa i to właśnie ono najczęściej u mnie grało. Niekiedy z kumplami włączałem jakiś konkurs muzyczny chyba w Esce albo audycję Ryłki - ma gość głos, we wczesnych '90 zobaczyliśmy go raz w kanciapie z metalowymi płytami pod Halą Mirowską i brzmiał identycznie jak w eterze. Wiem, logiczne, a jednak się zdziwiliśmy.

Tu Samhain, czyli bezpośredni protoplasta Danziga: https://www.youtube.com/watch?v=V3jqBMtMUnM Najlepiej przewinąć to dziwaczne klawiszowe intro.
    Żęnada - Jacson i DM. Co za fack. Koniec podstawówki i Liceum - tylko PANK, OLD PUNK NEVER DIE

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Jeszcze wychodziłeś?A dzisiaj dwa dobre koncerty się udało
    . https://www.youtube.com/watch?v=VNOtn6Rmgbs
    I chwila z Menelami

Uff jutro o 6 Frère Jacques, frère Jacques,
    Dormez-vous ? Dormez-vous ?

bo czas na ligę, Igor gra. Nie ma le(t)ko.

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Bakszysz na żywo dwa lata temu - chyba w Fonobarze, byłem tam! Świetny koncert, choć publiki jak na lekarstwo.

Słuchaj mnie 33:30 rewelacyjne. Słuchaj mnie e e, słuchaj mnie aaaa....

Leave a comment:

• crocco
    replied
    Z tamtych rejonów to najlepiej wypada hinduska Rudra

Leave a comment:

Przetwarzanie...
X