No jesteście wszyscy śliczni. Słowo honoru,że się takiej muzy nie spodziewałem. Acid,Massive Attack,Mechanicy.... rozpiętość niesamowita ale poziom piękny. Inaczej się Was czyta jak się wie czego słuchacie. Chylę czółko.
Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
teraz niestety nie jestem przy piwku, ale słucham sobie Deep Purple...
---------------------------
a na żywca do chmielu - jazz, blusik i folk [wsjo, od Carrantouhill, przez Chudobę, po Trebunie i Golców], eh.......
maryhh napisal/a
cytat:
--------------------------------------------------------------------------------
Marusia napisal/a
Maryhh, Acid Drinkers=Flapjack, coś się za bardzo rozpisałeś
Aaaaa jeszcze muszę dodać do mojej playlisty pewien kawałek aaaaaapsik. Pamietacię może muzyczkę z reklamy Palma. Tak właśnie chodzi mi o TOUCH AND GO Tango in Harlem. Słucham tego do upadłego, nastepnie wstaję i znowu słucham do upadłego, następnie wstaję i znowu, i znowu, i znowu, i znowu ...
aaaaapsik!
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Maja napisal/a aaaa, z innej beczki: Filipek Glass, za jego uporządkowany chaos:
Muzyki do Koyaanisqatsi mogę słuchać do upadłego (czyt. do ostatniego kufla). Podobnie brzmień pana Armanda Amara (znacie?), Piotrusia Gabriela, Myslovitz, New Order, ale i Kombi.
Originally posted by Misiekk Aaaaa jeszcze muszę dodać do mojej playlisty pewien kawałek aaaaaapsik. Pamietacię może muzyczkę z reklamy Palma. Tak właśnie chodzi mi o TOUCH AND GO Tango in Harlem. Słucham tego do upadłego, nastepnie wstaję i znowu słucham do upadłego, następnie wstaję i znowu, i znowu, i znowu, i znowu ...
aaaaapsik!
To jest nas dwóch. Tango in Harlem jest na płytce promocyjnej dołączonej do czteropaka PALM. Utworków jest razem 5, najlepszy oczywiście tewn pierwszy. Z zastrzeżeniem, że pod koniec pojawia się pewne tajemnicze słowo zaczynające się na literę "F"
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment