I jeszcze jeden utwór genialnego polskiego zespołu SBB
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KlossJ23 Wyświetlenie odpowiedziPodobnie jest z "bezdyskusyjnością" SBB- lepszych polskich kapel łatwo jest wymienić co najmniej tuzin, a byle nowozelandzki Maorys spytany o polskie zespoły muzyczne wymieni jednym tchem : Behemoth, Vader, Mgła i.... prawdopodobnie żadnej więcej.
Leave a comment:
-
-
Wczoraj dobre piwo i świetny koncert Oi - Bachor i Blitzed . Oi Oi Oi
Leave a comment:
-
-
Bardzo ambitny pop z nutą psychodelii
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Już od dawna jestem prawie zakochany w pani Alison Goldfrapp, dużo starszą od nas wszystkich, ale jakże piękną kobietą i wykonującą piękną popową, a jednak ambitną muzykę
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warzywo Wyświetlenie odpowiedziTen Twój Maorys jeszcze bardziej zna jakieś Shakiry czy Beyonce czy co tam - czyli wychodzi, że tam to dopiero są wokaliści/perkusiści/muzycy
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KlossJ23 Wyświetlenie odpowiedziJedyny polski perkusista którego grę fachowcy docenili na tyle, że gra w kapeli światowego formatu to Dariusz "Daray" Brzozowski. Cała reszta (może z wyjątkiem nieżyjącego już niestety Docenta z Vader) może za nim najwyżej pałeczki nosić.
Podobnie jest z "bezdyskusyjnością" SBB- lepszych polskich kapel łatwo jest wymienić co najmniej tuzin, a byle nowozelandzki Maorys spytany o polskie zespoły muzyczne wymieni jednym tchem : Behemoth, Vader, Mgła i.... prawdopodobnie żadnej więcej.
A żeby utrzymać się w temacie to dzisiaj zdecydowanie nastrój na Martynę Jakubowicz, Raz Dwa i Trzy, Menele i na pobudzenie trochę Jabola od KSU
Leave a comment:
-
-
Jedyny polski perkusista którego grę fachowcy docenili na tyle, że gra w kapeli światowego formatu to Dariusz "Daray" Brzozowski. Cała reszta (może z wyjątkiem nieżyjącego już niestety Docenta z Vader) może za nim najwyżej pałeczki nosić.
Podobnie jest z "bezdyskusyjnością" SBB- lepszych polskich kapel łatwo jest wymienić co najmniej tuzin, a byle nowozelandzki Maorys spytany o polskie zespoły muzyczne wymieni jednym tchem : Behemoth, Vader, Mgła i.... prawdopodobnie żadnej więcej.Ostatnia zmiana dokonana przez KlossJ23; 2018-11-14, 00:17.
Leave a comment:
-
-
Jerzy Piotrowski to nie tylko najlepszy polski perkusista, ale jeden z najlepszych na świecie i chyba tylko Neila Pearta z boskiego Rush cenię wyżej. A SBB to bezdyskusyjnie najlepszy polski zespół
Leave a comment:
-
-
Italo Disco, a właściwie czemu nie skoro to melodyjna muzyka ???
Polecam nowy porter z browaru Mazurski, im więcej piję tym bardziej mi smakuje to piwo z Ełku. Jestem już po siódmym porterze i dziękuję Panu Bogu za dwa wynalazki: piwo i kobiety
Leave a comment:
-
-
Tak przypdkowo znowu usłyszałem. Akurat na obecne czasy. Autor preferował wino, ale piwo lubił też.
Leave a comment:
-
-
Jakos ostatnio chodzi mi po głowie - Five Finger Death Punch
Leave a comment:
-
-
37 lat temu ukazał się drugi album Iron Maiden - Killers.
Ach te koniki we wstępie!
Leave a comment:
-
-
U mnie zaczęło się od tego utworu https://www.youtube.com/watch?v=Ccs2rt0oSzQ , na liście "trójki".
Leave a comment:
-
Leave a comment: