Kultura.onet.pl – to serwis zawierający ciekawe informacje na temat wydarzeń kulturalnych, nowych książek, sztuki w najlepszym wydaniu oraz repertuar teatrów w Polsce. Odwiedź serwis Kultura na Onecie
Abernacka> właśnie dochodzi północ... ciemno wszędzie, głucho wszędzie i tylko Elend w głośnikach - działa nieźle... jak panowie ochroniarze chodzili po piętrach i sprawdzali, czy wszystkie drzwi pozamykane, mało ataku serca nie dostałam uwielbiam takie klimaty
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
A można wiedzieć, jakiego krążka słuchałaś?? Jeśli masz ochotę na podobne przeżycia muzyczne polecam ci z całego serca Sol Invictus, Death In June (mistycyzm aż unosi się), Diamande Galas (mroczna dama z przepięknym głosem), Garden Of Delight (do złudzenia przypomina dokonania Sisterów- gorąco polecam). Zapewniam ciebie, że przy nich również nie będziesz się nudziła
Ps. Już dawno nie opisywałem swoich nowości. Od świąt przybyło mi około....20 tytułów, (kiedy ja to wszystko przesłucham . Obiecuję poprawę !
słucham tylko na necie - płyt żadnych nie posiadam ale jak tylko dostanę wypłatę i trafię do jakiegoś porządnego sklepu muzycznego, to może się to zmieni... oby!
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Przed chwilą leciało mi w eterze "Show must go on" i tak mi się przypomniało, że kilka lat temu, w trójce, chyba Niedźwiedzki puścił miks największych przebojów Queenów w wersji japońskiej. Szczyt doskonałości, to to nie był, ale ja osobiści mało się nie posikałem ze śmiechu. Nie macie pomysłu, cóż za artysta mógł to wykonywać i skąd można to arcydzieło zdobyć?
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Kurcze,ja testuję polski hip hop,wsłuchuję się w słowa i podoba mi się to.Na starość mi odbija czy cuś...?Coraz bardziej mi wchodzi ,nie wszystko rzecz jasna.Hm...
Szkoda, że nie miałeś okazji posłuchać dobrej elektroniki (np. The Future Sound Of London). Polecam ci również z klimatów elektro: gatunki muzyczne'Goa' oraz 'Ambient (np. Abscess, Mo Boma). Uwierz mi mało, jaka muza tak odpręża i koi nerwy.
Ps. Następnym razem proszę ciebie jak chcesz coś krytykować to w głąb się w temat a nie połebkach oceniaj cały gatunek!
Ps. Polecam ci z całego serca Zion Train. Gwarantuję ci jak tylko usłyszysz pierwsze bity tej kapeli twoja noga nie będzie obojętna tej muzie!
Comment