A w Adminowie odkrywa się na nowo winyle najświeższa pozycja to In Utero pewnego sławnego zespołu
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Osobiście wolę płytę „Bleach” (z roku 1989) tego znanego zespołu !Comment
-
Jeśli ma się w czym wybierać to można woleć- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
a ja tam obstawiam "Oh no, not me / I never lost control / You're face to face / With The Man Who Sold the World"Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
abernacka napisał(a)
Osobiście wolę płytę „Bleach” (z roku 1989) tego znanego zespołu !
Dziś jednak króluje u mnie mniej znany zespół, Kobong - 'Chmury nie było’. Lubię te połamane dźwięki, szkoda że trzeciej płyty nie nagrali .Last edited by Ark; 2005-01-11, 23:51.Comment
-
abernacka napisał(a)
Osobiście wolę płytę „Bleach” (z roku 1989) tego znanego zespołu !- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ART napisał(a)
no ale jeszcze gwoli wyjasnienia, jako że odpowiadasz na mój post - wolisz winylową płytę "Bleach" od winylowej płyty "In Utero" - czy może nośnik jest tutaj obojętny i po prostu chcesz wyrazić to, że "Bleach" jest wg Ciebie lepszym albumem?Comment
-
abernacka napisał(a)
Już wyjaśniam. Pisząc tego posta miałem przede wszystkim na myśli muzykę zamieszczoną na tym albumie. Tak w nawiasie mówiąc aktualnie posiadam w swojej płytotece krążek pt. "Bleach" plus kilka wczesnych singli tego zespołu (m.in. Love Buzz) na winylu .
Abernacka, masz oryginalne wydania Sub Pop-owskie tych płytek?Last edited by robox; 2005-01-12, 09:03.Comment
-
)robox napisał(a)
(...)
Abernacka, masz oryginalne wydania Sub Pop-owskie tych płytek?
Ps. W dzisiejszej "Gazecie Wyborczej" jest zamieszczony bardzo ciekawy cało stronicowy artykuł pt."Muzyczny Rok Prawdy". Z tego artykułu można dowiedzieć się m.in. o zapowiedziach wydawniczych na ten rok. Już się nie mogę doczekać płyt:
-Nine Inch Nails
-Massive Attack
-Mogwai
-Sigur Ros
oraz Coldplay'a (tak a'propo już kilka utworów słyszałem )Comment
-
abernacka napisał(a)
)
Mała korekta! Album "Bleach" został wydany na początku przez małą oficynę "Tupelo" a Sup Pop ją tylko dystrybuował a mój winyl pochodzi jak ci już kiedyś wypominałem z klubu płytowego Sub Pop'u.
A zapowiedzi płytowe naprawdę interesująceComment
-
Ark napisał(a)
(...)Lubię te połamane dźwięki(...)Comment
-
abernacka napisał(a)
Ark'u jeśli lubisz połamane rytmy gorąco polecam ci COWS . Chłopaki z Minneapolis ten kunszt opanowali do perfekcji. Noise w najlepszej odsłonie. Dla mnie klasyka.Comment
-
Ręce mi opadają! Człowiek ledwo, co ucieszył się z najnowszego albumu Fields Of the Nephilim a tu otrzymuje kolejny cios w plecy! Przed chwilką otrzymałem informację, że ukazał się długo oczekiwany album Garden Of Delight . Chyba będę musiał ograniczyć się do jednego zespołu, który nie wydał płyty od min. dziesięciu lat !Comment
-
abernacka napisał(a)
Ręce mi opadają! Człowiek ledwo, co ucieszył się z najnowszego albumu Fields Of the Nephilim a tu otrzymuje...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Ja przy piwku (i nie tylko) lubie słuchać rocka w szerokim tego słowa znaczeniu. Bardzo lubie metal, ale głównie heavy. Black, death i inne rodzaje w których rywalizują kto głośniej ryknie raczej mnie nie interesują. Od wielu lat jestem też wielbicielem wszelkich projektów Kazika, czyli: Kultu, Kazika i w troche mniejszym stopniu Knż, który niedawno zakończył żywot.
Nie lubie za to techniawki. Strasznie bepłciowa muzyka i źle mi się kojarzy jak pije przy niej piwoComment
Comment