Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
To takie trochę giertychowskie podejście ma ten Twój kolega.
Dostał w łykend wiązankę (bez przeklinania, ale dobitną) i na razie się obraził, więc mogę ochłonąć
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
W nadchodzący poniedziałek na Polsacie o 20:50 film XXX, ponoć pseudo akcja, ale za to muzyka Rammsteina z występującym Rammsteinem
Kurka, poza motorami w stylu Red Bulla, listą kaskaderów, to ogólnie popelina z przebłyskami Rammsteina. Na trzeźwo trudno było wytrzymać przed tv (zwłaszcza, że "Nie lubię poniedziałków" na innym programie...). Ale trzeba im przyznać, że opracowanie muzyczne ciekawie zrobione i chętnie by Cyborg zapolował na ściężkę dźwiękową.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Kurka, poza motorami w stylu Red Bulla, listą kaskaderów, to ogólnie popelina z przebłyskami Rammsteina. Na trzeźwo trudno było wytrzymać przed tv (zwłaszcza, że "Nie lubię poniedziałków" na innym programie...). Ale trzeba im przyznać, że opracowanie muzyczne ciekawie zrobione i chętnie by Cyborg zapolował na ściężkę dźwiękową.
Co to są motory w stylu Red Bulla?
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2006-11-21, 14:58.
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowski
Co to są motory w stylu red bulla? Sorry, najwraźniej dwa razy mi się kliknęło.
W stylu Red Bull X-Fighters = różne fikołki, latanie z motorem (a nie na nim), zsiadanie bez zatrzymywania itp. No ogólnie takie ładne dla oka i niebezpieczne dla zdrowia (i życia) sztuczki na motorach i z motorami
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
W stylu Red Bull X-Fighters = różne fikołki, latanie z motorem (a nie na nim), zsiadanie bez zatrzymywania itp. No ogólnie takie ładne dla oka i niebezpieczne dla zdrowia (i życia) sztuczki na motorach i z motorami
Oooo to mi się podoba!
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowski
Oooo to mi się podoba!
Mnie też - uwielbiam oglądać w ciepełku i z w dłoni.
A po filmie XXX Cyborg odkrył, że to Rammsteina świetnie pasuje Kate Bush - fajny melanż wychodzi, jak się słucha tych wykonawców na przemian.
Mnie też - uwielbiam oglądać w ciepełku i z w dłoni.
A po filmie XXX Cyborg odkrył, że to Rammsteina świetnie pasuje Kate Bush - fajny melanż wychodzi, jak się słucha tych wykonawców na przemian.
Poprostu wychodzi Rammbush
Dzisiejszy wieczór spędzam przy piwie i DVD projektu G3.
Oglądam te koncerty po raz któryś już, ale pan Steve Vai zadziwia mnie za każdym razem. Jego twórczość podoba mi się coraz bardziej, a pomysły na zrobienie 'szoł' na koncercie są niesamowite (gitary z trzema gryfami, granie na jednej gitarze dwóch muzyków jednocześnie itd.)
A wcześniej w samochodzie RATM z pierwszej płyty dość głośno. Aż się chciało szybciej jechać
Jak już Ci się znudzi Ofra, a nadal będziesz miała ochotę na jakieś orientalne panie to polecam m.in. Natashę Atlas (jeśli dobrze pamiętam Egipcjanka z Londynu, sporo elektroniki i klubowych aranżów, chyba gościła na którymś Buddhabarze), Fairouz (Liban - żadnej elektroniki - sama prawda, czujesz się jakbyś przeniosła się do Bejrutu lat 30-tych), Souad Massi (Algieria, brzdąka sobie dziewczyna na gitarze), Asha Bhosle (starsza pani z Indii, gwiazda piosenki bollywoodzkiej, polecam płytę "Asha Bhosle & Kronos Quartet"), ewentualnie soundtracki do "Monsunowego Wesela" (fajny) i "Czasem słońce, czasem deszcz" (wg mnie trochę gorszy, ale też daje radę). I może jeszcze płytka "Bosporus Bridge" niemiecko-tureckiej formacji Orientation (na szczęście wokale tureckie).
Będe musiał sobie poustawiac na Mule trochę do zassania .
Ja do siebie mogę polecić: Mohammed Waradi - genialna płyta "Live in Addis Abeba", Dursan Acar - muzyka kurdyjska, Asif Bhatti - muzyka z Punjabu oraz składanki z Afryki Zachodniej BEFA Africa. O takich osobach jak Nustar czy Yossou N'dour chyba wspominać nie muszę.
...O takich osobach jak Nustar czy Yossou N'dour chyba wspominać nie muszę.
Nie musisz
Weź nie denerwuj ludzi i choć raz napisz, że obalasz właśnie jakiegoś holenderskiego liderprajsa, a za chwilę otwierasz coś jeszcze cieńszego.
Żebyś nie marudził to przypomnę że żulerskie bronki w tym kraju też pijałem, chociażby tego i tego Inna sprawa że cienkie to one nie były
A dziś Alfa Edel Pils i bałkański punk - sarajewski Ofsajd i chorwackie Hladno Pivo żeby było na temat
Popijam piwko, zajadam wędzone kalmary, wysłuchując Lateralusa Toola z winyla. Potrafiło mnie to wspaniale uspokoić podczas walk z komputrem - nowiutki teoretycznie 160GB dysk ma tylko 130GB tako pod Pingwinem, ja i pod windą. FreeDOS dał radę.
A zaraz acepiorundece Fly On The Wall, także z winyla.... ach te trzaski
I poszło acedece.
A co teraz? Nie uwierzycie!
Kto z Was pamięta Małe WuWu?
Dorwałem ostatnio czyściutkiego winyla na dworcu we Wrocu za psie pieniądze... Norrrrmalnie czuję się jak za szczenięcych lat oglądając 5-10-15
A i duże VooVoo też lubię, ale czarnej nie mam...
Aj, Waglewski...
Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing...
Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
Minibrowar, a raczej firmowy pub browaru Kazan schowany w jednej z bocznych uliczek w centrum Sofii.
W mikro lokalu jest bar z miejscem na konsumpcję piwa dla kilku osób przy blacie, oraz na antresoli. Tam również tylko kilka miejsc przy blacie.
Lokal ze swojską atmosferą, urządzony...
Podróżując w styczniu tego roku po różnych Stanach USA miałem okazję spędzić kilka dni na słonecznej Florydzie.
Jeden dzień został poświęcony na wycieczkę do Key West.
Key West jest najdalej wysuniętą na zachód wyspą należącą do archipelagu Florida Keys.
Odległość...
Comment