Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
-
Typu "cCcha woda, brzegi rwie..." czy "Trzy razy po dwa razy". Tak znam i szanujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaTypu "cCcha woda, brzegi rwie..." czy "Trzy razy po dwa razy". Tak znam i szanuję
Ja za to zamówiłem sobie wczoraj płytę z piosnkami Hanki Ordonówny i już nie mogę się doczekać.Last edited by dkrasnodebski; 2007-02-20, 17:07.Comment
-
Chyba się niezrozumieliśmy To jest taki gatunek muzyczny który nic nie ma współnego z Indiami. Definicje tego gatunku można znaleźć tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Indie_rockComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka...-Osobiście dla mnie nadzieja polskiego rocka (kurcze jak to brzmi ). KOMBAJN DO ZBIERANIA KUR PO WIOSKACH. Kto słucha wieczornych audycji w "trójce" wie o czym pisze...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaUps zapomniałem jeszcze o Nelly Furtado. Piękny intrygujący głos powolutku przeradza się w małą fascynacje .Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaChyba się niezrozumieliśmy To jest taki gatunek muzyczny który nic nie ma współnego z Indiami. Definicje tego gatunku można znaleźć tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Indie_rockLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Ściągłem sobie Rubika i .............stwierdzam,że jest do ...bani.Last edited by kiszot; 2007-02-23, 00:29.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Możesz coś po odsłuchaniu Rubika powiedzieć? Nieźle. Mnie zatkało. Może to dlatego, że grzecznie odsłuchałam "Tu es Petrus". CAŁOŚĆ!!!!! Trochę traumatyczne przeżycie.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireMożesz coś po odsłuchaniu Rubika powiedzieć? Nieźle. Mnie zatkało. Może to dlatego, że grzecznie odsłuchałam "Tu es Petrus". CAŁOŚĆ!!!!! Trochę traumatyczne przeżycie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
A ja zupełnie nierubikowo, odkurzyłem sobie ostatnio Orange Goblin. Ja pierdziu, nie ma to jak uczciwy stoner rockSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireMożesz coś po odsłuchaniu Rubika powiedzieć? Nieźle. Mnie zatkało. Może to dlatego, że grzecznie odsłuchałam "Tu es Petrus". CAŁOŚĆ!!!!! Trochę traumatyczne przeżycie.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Trochę mnie nie było na forum, pora więc na małe muzyczne remanenty.
Na początek te świąteczne:
Rammstein "Volkerball" - zarówno DVD jak i CD zaje..te - takie techno to ja ubóstwiam.
T Love "najmniejszy koncert świata" - DVD - bardzo energetyczny koncert, tak jak ostatnia płyta
COMA - najnowsza płyta o bardzo długim tytule . Po pierwszej płycie która mi się nie podobała, nie sądziłem, że zachwyci mnie jakakolwiek produkcja tego zespołu. Nigdy nie mów nigdy Polska płyta 2006 roku.
Jethro Tull- dwa DVD (koncert z festiwalu The Isle of Wright (1970) i teraźniejszy ("Living with a past") - jak ktoś lubi " małego szkota z wielkim fletem" dalsze komentarze są zbędne...
No a teraz pora na wczorajsze remanenty - te imieninowe:
Therion "Gothic kabbalah" - no to całkiem inny Therion jest. Inny nie znaczy gorszy, choć jakby z tych dwóch płyt zrobić jedną, byłaby zajeb...a Bardzo spójny klimat całego wydawnictwa - chyba najlepsza płyta od czasów "Deggial"
Olaf Deriglasoff " Produkt" - bardzo smaczne wydawnictwo nagrane w klasyczne trio, bardzo "surowo" zrealizowane, z dominującą sekcją - dla mnie bomba.
and last but not least
Zdrowa Woda "Piwo" - reedycja kompaktowa debiutanckiej płyty z 1990 roku. Kasetkę mam już mocno zjechaną. Kibicuję im od początku. Na tej płycie słychać, że warsztat jeszcze nie dopracowany, studia nagraniowe natenczas też były nieco siermiężne, ale ten ciechocinkowy klimat dobrej zabawy już był. Dość wymienić hymn wszystkich zlotów - "Piwo" czy blues o utraconej miłości do gitary - "Zapodziałem spokój swój", o "Balandze" nawet nie wspominająć...Last edited by iron; 2007-02-25, 22:40.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment