Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie odświeżam sobie z mężem płytę "Rust in Peace" Megadeth'u.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziHammeritem?MM961
4:-)
Comment
-
-
Lubelski full
Wczoraj dostalem link do te piesni..
Ci co nie lubia Disco Polo a wydaje mi sie ze nie ma tu takich Zapraszam http://pl.youtube.com/watch?v=58kVQL8uIAg
Zdrowie
Comment
-
-
Ja ostatnio dzięki koledze odkryłem w miarę świeżą płytkę: Puscifer - V is for Vagina.
Firmuje toto nie kto inny jak Maynard James Keenan (Tool, APC) + Tim Alexander (Primus), Danny Lohner (NIN) i Milla Jovovich Do tego jeszcze spora lista mniej lub wogóle nie znanych mi osób.
Jak dla mnie płyta świetna. Dosyć nierówna coprawda, bo słychać tam dźwięki rodem z płyt Toola i A Perfect Circle ale są też takie które wziąłbym za dzieło Tricky'ego do spółki z Massive Attack, gdzieś tam się przewija jakaś mantra a w pewnym momencie miałem nawet skojarzenia z Danzigiem. Także jest milusio i nastrojowo momentami ale za chwilę robi się dosyć mrocznie.
Warto spróbować tej płyty, choć nie każdy pewnie zagustuje.
Oprócz płyty są dostępne ciekawe gadżety. Na stronie firmowej oprócz koszulek, czapek itp można kupić np. stylowo zapakowany w pomarańczowe etui z logo "puscifer" niezbędnik dla pań składający się z 2 prezerwatyw, lubrykanta i małego zgrabnego "aparatu do masażu" I bynajmniej nie chodzi tu o masaż zmęczonych ciężką pracą pleców.
Comment
-
-
Jako , że ostatnio mocno współpracuję z Ukraińcami słucham coś co dawno przyprawiało mnie o zgrozę Bucovina Club I i II a także Disco Partizani - to ostatnie w wykonaniu Shankara.
Jak przekraczam sławetną drogę number 4 w okolicy Rzeszowa zawsze to zapuszczam na moim samochodowym mp3.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziW słuchawach właśnie Dr Hackenbush, ale może nie będę cytował
U mnie zagościło ostatnio Dead Soul Tribe oraz gościnnie odświeżanie klasyków na winylu na w miarę dobrym sprzęcie (nie moim ).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziBlack Sabbath Live in Paris 1970 - Bill Ward najlepszym perkusistą jest!!!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment