Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Wyświetlenie odpowiedzi
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
A mi się wydaje, że koncert jest pretekstem do odwiedzin Pragi. Poza tym, może warto sprawdzić, czy nie go już w necieMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziA mi się wydaje, że koncert jest pretekstem do odwiedzin Pragi. Poza tym, może warto sprawdzić, czy nie go już w necieLast edited by Maggyk; 2008-03-21, 17:59.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziA mi się wydaje, że koncert jest pretekstem do odwiedzin Pragi.
To co, nikt nie ma ochoty? Lub samochodu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPS byłbym zapomniał efcejotpeknąć: "mnie", nie "mi", Kocie.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Jak się okazuje zajączek o mnie nie zapomniał i podrzucił mi kilkanaście płytek starszych i nowszych. Z wiekszych rarytasów na półce znalazły się:
-Portishead -"Third" romans z Mogwai według mnie im zaszkodził. Nadal przepiekny intrygujący głos ale gdzie podziały sie sample, skrecze. Żywa gitara i bębny pasują tutaj jak pięść do nosa.
Nadal przesłuchuję:
Nine Inch Nails -"Ghosts I" (Reznor nadal fiksuje)
Ministry -"The Last Sucker" (a już chciałem się wybrać na ich czerwcowy koncert w stolicy)
Goldfrapp - "Seventh Tree" (dziś przy tym krążku usnę. Wspaniała muzyka)
i trochę starszych albumów:
Motorhead -"Better Motorhead Than Dead" (na takie koncerty chodziłbym co tydzień)
Noise -"Sml Roda, Latta Regndroppar" (Gitarowy zespół szwecki tworzący na poczatku lat 80-tych)
Na ta chwile tylko to udało mi się przesłuchac choćby jednym uchem. Jutro zabieram sie za koncertówke Boehse Onkelz, Songs:Ohia, Teadrop, Low, Lamb, Mum......
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMinistry -"The Last Sucker" (a już chciałem się wybrać na ich czerwcowy koncert w stolicy)
Comment
-
-
Al Jourgensen chyba już nie ma ochoty na granie. Nie w tej muzie świeżości i polotu tak jak było m.in. w Pslamie69. Wszystko jest już ograne, stereotypowe po prostu nudne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajak Wyświetlenie odpowiedzi
Fajniusio grają.Last edited by dkrasnodebski; 2008-03-25, 12:44.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziA nie lepiej dzień później wsiąść w autobus i pojechać sobie na koncert w Warszawie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajak Wyświetlenie odpowiedzibrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment