Uch, wróciłem właśnie z Downa, dobra rzeźnia. Młyn pod sceną zaczął się mniej więcej w pierwszej sekundzie pierwszego kawałka. Anselmo non stop ze swoją koronną miną jeszcze z czasów Pantery Ma chłopak charyzmę, niech go. Że o wokalu nie wspomnę, tylko szkoda, że kiepskie nagłośnienie zepsuło trochę wrażenie.
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziUch, wróciłem właśnie z Downa, dobra rzeźnia. Młyn pod sceną zaczął się mniej więcej w pierwszej sekundzie pierwszego kawałka. Anselmo non stop ze swoją koronną miną jeszcze z czasów Pantery Ma chłopak charyzmę, niech go. Że o wokalu nie wspomnę, tylko szkoda, że kiepskie nagłośnienie zepsuło trochę wrażenie.
Nie znam tego zespołu, ale skoro są jakieś przebłyski Pantery to muszę zasłyszeć.MM961
4:-)
Comment
-
-
Lao Che "Gusła" fajna płyta, trza nabyć wszystkie jakie wydali.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Proponuję pogrzebać w lewej części strony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziO kurdę.
Nie znam tego zespołu, ale skoro są jakieś przebłyski Pantery to muszę zasłyszeć.
A nawiasem mówiąc, dopiero wczoraj zorientowałem się, że jeden z gitarzystów to lider Corrosion of Conformity, co tłumaczy krok w stronę melodyjności (przynajmniej w porównaniu z Panterą ). Ogólnie bardzo fajna mieszanka, mocno sabatowska.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziW sumie główne przebłyski Pantery to sam Anselmo, Down to trochę inna para kaloszy. Phil mniej się drze, muzyka jest bardziej melodyjna, ale swoją siłę ma, co dobitnie odczułem na koncercie.
A nawiasem mówiąc, dopiero wczoraj zorientowałem się, że jeden z gitarzystów to lider Corrosion of Conformity, co tłumaczy krok w stronę melodyjności (przynajmniej w porównaniu z Panterą ). Ogólnie bardzo fajna mieszanka, mocno sabatowska.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziW sumie główne przebłyski Pantery to sam Anselmo, Down to trochę inna para kaloszy. Phil mniej się drze, muzyka jest bardziej melodyjna, ale swoją siłę ma, co dobitnie odczułem na koncercie.
A nawiasem mówiąc, dopiero wczoraj zorientowałem się, że jeden z gitarzystów to lider Corrosion of Conformity, co tłumaczy krok w stronę melodyjności (przynajmniej w porównaniu z Panterą ). Ogólnie bardzo fajna mieszanka, mocno sabatowska.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziLao Che "Gusła" fajna płyta, trza nabyć wszystkie jakie wydali.
Comment
-
-
U mnie spokojniutko dziś - dwie płytki Red Box: "Motive" i "The Circle & The Square".
A do snu będzie - Fields of the Nephilim.Last edited by adam16; 2008-03-31, 22:17.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziU mnie spokojniutko dziś - dwie płytki Red Box: "Motive" i "The Circle & The Square".
A do snu będzie - Fields of the Nephilim.
Red Box - fantastyczna muzyka, kapitalne teksty i ciekawa historia zespołu/duetu.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziOooo, przepraszam, może Pantera nie była melodyjna?!
A na marginesie, gdy tylko przyjedzie do Warszawy jakiś dobry łoiciel, będę was nań ciągnął pod groźbą [tu wstaw swoją schizę]. Oczywiście całkowicie akceptuję sabotaż emocjonalny uskuteczniony w drugą stronę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziClub Des Belugas - What Is Jazz.
Słyszał ktokolwiek?
NIe słyszałem ich nigdy, ale słyszę teraz
Podobuje się nieTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment