Ja właśnie odświeżam starocie i na tapecie jest Therapy? - Troublegum. Dobry album, bez kitu.
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu. -
Comment
-
Jeśli już drążymy wątek 4AD i klimatów jakie z tej wytwórni wychodziły...
Nie daje mi spokoju niesamowicie nastrojowa płyta "jednorazowego duetu" - Pieter Nooten (Clan Of Xymox) i Michael Brook (pracował z Brianem Eno) "Sleeps With The Fishes". Przedstawił ją kiedyś ś.p. T. Beksiński w swoim programie. Miałem ją na kasecie, ale gdzieś ją zjadło
Nigdy więcej, nigdzie już muzyki z tej płyty nie słyszałemBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Comment
-
A ja sobie słucham krążka Michała Jelonka - takie tam skrzypce plus zespół akompaniujący
Bardzo fajne klimaty - to strona pana: www.jelonek.art.pl
A tu parę rzeczy do obejrzenia i posłuchania:
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
W ramach festiwalu frankofońskiego zagrają w Warszawie 13 marca Amadou et Mariam. To dla mnie wiadomość roku! Przegapiłem ich koncert jakiś czas temu, teraz nie zamierzam popełnić tego błędu.
Comment
-
W tej chwili u mnie Rogera Watersa - Radio K.A.O.S. Album trochę jakby nie "Watersowaty" ale miły dla ucha.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Świetny koncert dziś Amadou et Mariam w Warszawie. Jeśli muzyka może być kolorowa, to oni coś takiego właśnie grają. Niesamowity duet - stoją sobie na środku sceny (są niewidomi), a cała sala się giba.
Comment
-
Sciągnąłem sobie całą dyskografię AC piorun DC i sobie słucham na okrągło.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
No to pozostając w elektrycznych tematach (nie klimatach) polecę nową piosenkę krakowskiej Południcy!.
Południca, firmowy utwór zespołu, dla mnie rewelacja. Fajne są też Latawce. Reszta to wprawki, eksperymenty i miksy, czasem fajne i ciekawe (zwłaszcza jak zna się oryginały).To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Właśnie odkryłem przezajebistą kapelę z jedynym gitarowym wymiataczem, którego da się słuchać i nie ma się torsji po pierwszej minucie. Niniejszym polecam Freak KitchenNa jutubie można znaleźć trochę ich kawałków, klipów czy też popisówek. Fajna muzyka z jajem.
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment