Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145
Wyświetlenie odpowiedzi
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Michael robił klawą muzę
Ja jednak namiętnie drę głośniki płytką "East meets east" stworzona przez Nigela Kennedy'ego i The Kroke band. Nie mogę i nie chcę się od niej uwolnić.
Set jest bezsprzecznie godny polecenia.Last edited by biereczapplistes; 2009-06-28, 16:29.Pijast Piwodziej :D
Comment
-
-
A ja od liceum uwielbiam Faith No More i w końcu mogłam być na ich koncercie. Coś niesamowitego. Baliśmy się z Piotrym, że się zawiedziemy i że na żywo nie da się Pattona słuchać, różnie bywa. Byliśmy w szoku, bo każdy kawałek był doprowadzony do perfekcji.
Jestem również pod wrażeniem samego Opener'a. Gigantyczne przedsięwzięcie a przy tym świetna organizacja. Szkoda tylko, że nie mogliśmy pstrykać zdjęć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziA ja od liceum uwielbiam Faith No More i w końcu mogłam być na ich koncercie. Coś niesamowitego. Baliśmy się z Piotrym, że się zawiedziemy i że na żywo nie da się Pattona słuchać, różnie bywa. Byliśmy w szoku, bo każdy kawałek był doprowadzony do perfekcji.
Jestem również pod wrażeniem samego Opener'a. Gigantyczne przedsięwzięcie a przy tym świetna organizacja. Szkoda tylko, że nie mogliśmy pstrykać zdjęć.
Podzielam Basik w 100% Twój zachwyt nad możliwościami Mike'a i zespołu.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwsza moja porażka płytowa w tym roku. Wczoraj otrzymałem krążek podobno mega grupy Osaka Popstar, która tworzą członkowie znanych i lubianych powszechnie kapel MISFITS, THE RAMONES, BLAK FLAG i THE VOIDOIDS. Niestety oczekiwałem po takim składzie klasycznego hardcora niestety okazało się, że chłopaki wolą aktualnie grać słoneczny kalifornijski punk.
Comment
-
-
Zapomniałem wspomnieć o nowej płycie Dream Theater. Black Clouds & Silver Linings jak dla mnie nie jest super dokonaniem zespołu, ale nie jest zła. Może następna płyta będzie kolejnym krokiem milowy w rozwoju zespołu. Teraz szykuję się zobaczyć DT na koncercie w Bydgoszczy.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziZapomniałem wspomnieć o nowej płycie Dream Theater. Black Clouds & Silver Linings jak dla mnie nie jest super dokonaniem zespołu, ale nie jest zła. Może następna płyta będzie kolejnym krokiem milowy w rozwoju zespołu. Teraz szykuję się zobaczyć DT na koncercie w Bydgoszczy.
Nowa płyta jest sympatyczna, ale nie na tyle, żeby chciało mi się jechać do Bydgoszczy.
Co innego nowa płyta Riverside - Anno Domini High Definition. Jednocześnie inna niż poprzednie, a przy tym jak najbardziej w stylu zespołu. Ot, sztuka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziBydgoszcz warta grzechu, wbrew pozorom.
No, patrzenie na agonię pobrowarnianych budynków nie, ale poza tym...
Znam jednak pewną Bydgoszczankę, która na wasze miasto mówi "Brzydgoszcz"...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziJuż dawno miałem napisać, że Stratovarius wymiata. Klasycy tzw. "power metalu", oczywizda z Finlandii . Cóś jak Nightwish, ale 6 razy lepsze. ."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
No, w tym klasyfikowaniu stylistycznym to może nie jestem zbyt mocny, toteż pozwoliłem sobie użyć cudzysłowu. Jak dla mnie, to Nightwish nijak pod gotycki metal nie podchodzi - powiedziałbym, że idzie trochę bardziej w stronę symfoniczno-operową, gdy Stratovarius bardziej w "pałerową"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment