Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Wyświetlenie odpowiedzi
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika siostraaa Wyświetlenie odpowiedziOsobiście wymiękłam, muzyka + teksty - tzw. pioruny grzmoty i błyskawice .....Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wbrew opiniom kilku znajomych stwierdzam, że bardzo podoba mi się najnowsza płyta Alice In Chains
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWbrew opiniom kilku znajomych stwierdzam, że bardzo podoba mi się najnowsza płyta Alice In ChainsMM961
4:-)
Comment
-
-
Nowy Hey również niczego sobie. Pójście trochę w stronę elektronicznych dodatków odświeżyło muzykę tej grupy. No i teksty Nosowskiej jak zwykle na najwyższym poziomie, zwłaszcza łączenie wydawało by się nie pasujących do siebie na pierwszy rzut oka wyrazów sprawia, że czyta się je jak wiersze. Estetyka wydawnictwa jak zwykle w przypadku tego zespołu niebanalna (z pewnością zachęca to do kupna oryginalnej płyty, a nie ściągnięcia jej z internetu).Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedziNowy Hey również niczego sobie. Pójście trochę w stronę elektronicznych dodatków odświeżyło muzykę tej grupy. No i teksty Nosowskiej jak zwykle na najwyższym poziomie, zwłaszcza łączenie wydawało by się nie pasujących do siebie na pierwszy rzut oka wyrazów sprawia, że czyta się je jak wiersze. Estetyka wydawnictwa jak zwykle w przypadku tego zespołu niebanalna (z pewnością zachęca to do kupna oryginalnej płyty, a nie ściągnięcia jej z internetu).Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziJakoś bardziej podchodzi mi poprzednia płyta.
Mnie w sumie ciężko było się przyzwyczaić do nowego Hey`a po odejściu Banacha, bo był dla mnie zbyt nostalgiczny, ale ta płyta wnosi wreszcie coś nowego i może dlatego mi się bardziej podoba od poprzednich.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedziW znaczeniu MTV "bez prądu", czy Echosystem?
Mnie w sumie ciężko było się przyzwyczaić do nowego Hey`a po odejściu Banacha, bo był dla mnie zbyt nostalgiczny, ale ta płyta wnosi wreszcie coś nowego i może dlatego mi się bardziej podoba od poprzednich.
Teraz po latach na nowo odkryłem Sade i wreszcie przekonałem się do Linkin Park.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziLinkin Park.Last edited by Cannabee776i99; 2009-12-09, 22:43.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cannabee776i99 Wyświetlenie odpowiedziBadziew jakich mało, pretensjonalni do bólu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Czy ktoś ma może namiar na płytkę Port Royal kapeli Running Wild? Nigdzie w necie nie mogę odszukać tej płytki.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziEchosystem
Teraz po latach na nowo odkryłem Sade i wreszcie przekonałem się do Linkin Park."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Odświeżyłem wczoraj Accept i Running Wild.Fajnie wrócić do korzeni szkoda tylko,że to chyba oznaka starości.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Coś mnie wczoraj naszło na Republikę, znalazłem płytę z singlami "82 - 85" i odłożyłem do posłuchania.
Dopiero dziś uświadomiłem sobie, ze 22 grudnia minęło 8 lat od śmierci Grzegorza Ciechowskiego.
No to gramy!5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
Comment