Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziDzięki angasc moge sobie posłuchac Port Royal.Twoje angasc
Ja też Ci dziękuję za możliwość poznania tego zespołu.
TwojeLast edited by angasc; 2010-01-03, 21:43.
Comment
-
-
Zespól kiedyś już polecałem, teraz polecam nową piosenkę.
Altan Urag - Duujin Daajin
Teledysk fajny, ale do mnie bardziej przemawia słuchane na słuchawkach, bez obrazu.
Mnie trochę kojarzy się z Devil Doll. Demoniczny śpiew i jest coś w tym klimacie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziMnie dziś ruszyło na WWO i Hemp Gru. Jakoś w pracy łapię wtedy tzw. luzik .Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Obejrzałem sobie "15:10 do Yumy" i tak mi jakoś muzyka podpasowała, że odpaliłem kilka stacji country w shoutcaście. Ogólnie cepelia, ale trafiłem na jedną, której sama nazwa zwiastuje ciekawsze doznania: Boot Liquor.
No i są przebłyski, przed chwilą na przykład poleciał soczysty akustyczny bluesior niejakiego Preacher Boya. Poszperałem w sieci, gość ponoć nawiązuje do tradycji bluesa Delty i w sumie coś w tym jest. Kawał dobrej muzyki (puścili "Golden Thimble").
Comment
-
-
Znalazłem przypadkiem MUSE i muszę przyznać,ze całkiem ciekawie grają.Last edited by kiszot; 2010-01-29, 03:47.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Oczywiście a Vivaldi akurat świetnie się komponuje z dobrym piwem."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziZnalazłem przypadkiem MUSE i muszę przyznać,ze całkiem ciekawie grają.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziPrzypadkiem? Przecież oni od kilku lat stadiony wyprzedają. W każdym razie najpopularniejsza płyta to "Black Holes and Revelations".Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Znowu mnie wzięło na bluegrass-country-banjo i taką niespodziewankę znalazłem. Kto pamięta, jaki zespół z lat '90 to nagrał?
Comment
-
Comment