Ja ostatnio się zasłuchuję w nowoodkrytej przeze mnie kapeli z naszej rodzimej sceny - Percival Schuttenbach, ich muzyka to pogańsko-słowiański-folk-metal
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Teraz King Crimson, nie wiem jak mogłem ich wcześniej nie słuchać!
A skoro mamy dość spore towarzystwo metalowe, to pozwolę sobie wspomnieć że mam do sprzedania bilet na Sonisphere Festival, zainteresowanych proszę o kontakt na PW lub GG 9837010.
This latest music video made by The Black Satans was shot in the mountains of wintery Norway during the darkest time of the year, except that it was in Finla...
Esencja BM
Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Przyznaję się bez bicia, że szczęka mi opadła.... a nazwę Infectious Grooves znałem chyba tylko z gazet do tej pory
To jest świetna kapela, nagrali chyba 4 płyty. Uwielbiam takie połączenie funku i metalu (choć tu akurat jest funk z punkiem). Część gości to muzycy Suicidal Tendencies i jak w zeszłym roku Suicidale wystąpili w Stodole, to pod koniec zagrali kilka kawałków Infectious Grooves i był to najlepszy fragment koncertu.
Comment