Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Comment
-
-
Jakoś do piwa ostatnio to mi leci
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Wklepałem dziś z braku lepszych pomysłów "jazz metal" w jutjubie i wyskoczyło mi to. Dla odgadowicza motywu z 1:18 nagroda w postaci dobrego samopoczucia.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Dalej było już tylko lepiej. Celine Dion:
Shakira (uuuuch, to jest dobre, zwłaszcza 00:38, 1:26 i 1:47):
Lady Gagaaaaaaaa (1:32 i 2:48!!!):
Comment
-
I bossa nova fajna i regałowy Ozzy i Behemoth niczego sobie, ale duet Sinatra Armstrong żondzi i jest nie do przebiciabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Najnowszy hicik list przebojów (mimo cenzurowania w stacjach radiowych) z Wlk. Brytanii: Thatcher The Wicked Witch Is Dead
A tribute to multitudes of decent people whose lives Thatcher devastated. The decades of sweat, struggle and toil she flogged off cheap to her benefactors. And the brave people who risked liberty, life and limb to bring about her demise"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
Comment