No co ty, nie lubisz piosenek, które już raz, przepraszam, sto razy słyszałeś?
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo co ty, nie lubisz piosenek, które już raz, przepraszam, sto razy słyszałeś?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziAle fajnie mieszają i brzmią - tylko wokal wszystko dokumentnie rozpieprza... Nie wyrabiam z tym jednostajnym blee bleee bleee bleee. Aż włączyłem sobie kilka innych kawałków, wszędzie tak samo, flaki mi się na lewą stronę wywracają. Szkoda...MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedzi
Klaus to wg. mnie jeden z najlepszych polskich zespołów ever, czołówka "nowej fali" nie odstają moim zdaniem od Talking Heads czy Stranglersów...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo może coś z innej bajki.W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
jeżeli chcielibyście sięgnąć na samo dno tej innej beczki...
warto popatrzeć na teledysk żeby zobaczyć jak kiedyś wyglądali prawdziwi gangsta i ich biczysLast edited by tomolek; 2013-11-13, 19:24.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziNie ukrywam, że też wolalbym bez wokalu
LYRICS:Jam ciemny jest wśród wichrów płomień boży,Lecący z jękiem w dal -- jak głuchy dzwon północy --Ja w mrokach gór zapalam czerwień zorzyIskrą mych bólów...
Last edited by WojciechT; 2013-11-13, 20:37.
Comment
-
-
Comment
-
-
Siedząc z dwoma chorymi łobuzami...dla spokoju ducha słucham sobie piosenek Kabaretu Starszych Panów"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że to też trochę kwestia osłuchania i języka - tu macie growl po polsku, właściwie wszystko można zrozumieć, mając trochę bardziej "metalowo osłuchane" ucho.
LYRICS:Jam ciemny jest wśród wichrów płomień boży,Lecący z jękiem w dal -- jak głuchy dzwon północy --Ja w mrokach gór zapalam czerwień zorzyIskrą mych bólów...
http://www.youtube.com/watch?v=_uovvQGYwYg
Chociaż ten gościu z Meshuggah i tak jest znośny mimo, ze nie lubię od pewnego czasu tego typu wokalu.
Długo się przyzwyczajałem do wokalu np. Megadeth, Rush, Dream Theater. Teraz już daję radę i bardzo lubięLast edited by JAckson; 2013-11-14, 19:46.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziSiedząc z dwoma chorymi łobuzami...dla spokoju ducha słucham sobie piosenek Kabaretu Starszych Panów
MM961
Comment
-
-
I czym to się różni od zlotu poza brakiem liści na drzewach? A kolega tarzan wykapany Zytek. Nawet do bagażnika wlazł, jak Z. na pierwszym zlocie - a nie, to Gul Gul. Chyba.
Ej, ten (ta?) Meshugga to mocno taneczna jest: http://www.youtube.com/watch?v=MjMQQI0WQC8
Comment
-
-
Dziś piję niemieckie piwo Propeller Aufwind (które jakoś w bazie nie mogę zauważyć ).
Tu jestem trochę zaskoczony, bo myślałem, że to zespół niemiecki, a oni z UK są. Może się mylę?
Nevermind
Każdy, kto kształtował swój gust muzyczny w latach osiemdziesiątych, zna ten utwór.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziI czym to się różni od zlotu poza brakiem liści na drzewach? A kolega tarzan wykapany Zytek. Nawet do bagażnika wlazł, jak Z. na pierwszym zlocie - a nie, to Gul Gul. Chyba.
Ej, ten (ta?) Meshugga to mocno taneczna jest: http://www.youtube.com/watch?v=MjMQQI0WQC8MM961
Comment
-
Comment