Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie
Wyświetlenie odpowiedzi
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres Wyświetlenie odpowiedziA dokładnie 25 lat temu ukazał się album, z którego pochodzi poniższy, epicki utwór:
http://www.youtube.com/watch?v=D2hE4XO8rF4bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziRewelacja ... jak ten czas leciVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres Wyświetlenie odpowiedziA dokładnie 25 lat temu ukazał się album, z którego pochodzi poniższy, epicki utwór:
http://www.youtube.com/watch?v=D2hE4XO8rF4Last edited by JAckson; 2013-11-19, 08:11.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziTo były czasy, szalałem wtedy na punkcie Nirvany
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że koncert na "MTV Unplugged" był ostatnim, przed śmiercią Cobaina.Last edited by olie; 2013-11-19, 13:06.
Comment
-
-
Po wczorajszym meczu możemy być tylko wdzięczni naszym Braciom z Irlandii, że wolą wypić niż grać.
Załączam świetny zespół , co prawda z Australii, ale z korzeniami irlandzkimi :
Comment
-
-
Od wczoraj cieszymy się z Piotrym kalendarzem adwentowym
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziPierwsze piwa w grudniu tylko przy tym grudniowym klasyku...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziAaaaaaa... Za to to już na pewno należy się ban.
Comment
-
-
Z tej płyty to ja najbardziej lubię to:
Lemmy wymiata...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziZ tej płyty to ja najbardziej lubię to:
Lemmy wymiata...
Coś między ZZ TOP a motorhead nawet mi sie podobaTylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
Comment