Jezeli chodzi o biesiady piwne to wedlug mnie kroluja hity z lat 80-tych (Roy Orbison potrafi niezle 'ruszyc' ) A do każdej okazji: industrial, darkwave, drum'n'bass.
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
-
Originally posted by Radegast
A ja ostatnio przypomniałem sobie extra nute z filmu "Blues Brothers".
Tam jest naprawde dużo dobrej muzy, której można słuchać niezależnie od nastroju.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Tak ta muza ma moc! Dire Straits też może być. Cezar jak zwykle miał rację Alan Parsons moja wina.....
Comment
-
-
adam16 napisal/a
Mam to i muszę przyznać rację Waści. Często sobie zapodaję sporą dawkę tej muzyki.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Originally posted by Radegast
Będzie trzeba się rozejżeć bo film równie kultowy jak muzyka.
"Do Chicago jest 350 mil, mamy pół baku benzyny, pół paczki papierosów, jest ciemno, a my mamy ciemne okulary..."
Comment
-
-
Byłem na tym z 5-6 razy. Cudo nie film.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
najnowsze moje upodobania to Jesus Christ Superstar - Rock Opera (Gillan mnie rozbraja)
solowa płyta Stone'a Gossard'a z Pearl Jam.
i nowa płyta Ozza Osbourn'aWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Pod piwko świetnie wchodzi reagge - i jedno, i drugie skutecznie obniża ciśnienie i spowalnia rytm życia. Idealny jest Bakszysz z pierwszej płyty - wszystkie kawałki niby w tym samym rytmie, ale kręcą niesamowicie i w ogóle się nie nudzą.
Comment
-
-
A ja ostatnio reaguję na reagge jak na country! Nie wiem co mi się porobiło, ale mnie wstrząsa i odrzuca od głośnika
Comment
-
-
A ja siedzę w kawiarence internetowej i słucham hitów z głośnika. Już kocham Scootera! I Jenifer Lopez i jeszcze jakieś cuda co tak mocno stukają!
Zostało mi tylko 5 minut więc jakoś wytrzymam.
Comment
-
Comment