Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Wyświetlenie odpowiedzi
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo puściłem sobie 40 minut temu.
Jedziemy z następnym postem.
jejeejjejejjeje"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziDo tej zawsze wracam. Sakierski, Misiek nie żyje, Puchalszczak balansuje, inni się wpisali w system. O niewielu z nas można napisać piosenkę. Kilka osób poza klasą, w kapitalizmie nie ma szans na relacje i wspólne przeżywanie, każdy walczy o wyszarpywanie dla siebie - taki obrzydliwy system
https://www.youtube.com/watch?v=NTNcxGVgn9I
Tylko nie przesadzaj z długością siedzenia - jutro zapewne rodzinne obowiązki. A zresztą - rób co Ci serce dyktuje...
To może tak, bez definicji systemu, bo wg mnie żaden nie jest dobry dla zwykłego zjadacza chleba:
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi"Film nie istnieje" W mordę, chyba masz rację co do tej opresji... Obyśmy my istnieli jutro rano. Choć - może niekoniecznie rano... W południe będzie w sam raz...
najprostszy rytm oi oi oi"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziZwolnijmy - https://www.youtube.com/watch?v=EUvP3
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziO wszystkich można napisać piosenkę, najwyżej nie będzie się nadawała do słuchania...
Tylko nie przesadzaj z długością siedzenia - jutro zapewne rodzinne obowiązki. A zresztą - rób co Ci serce dyktuje...
To może tak, bez definicji systemu, bo wg mnie żaden nie jest dobry dla zwykłego zjadacza chleba:
http://www.youtube.com/watch?v=NIebQPz7bHs
Chyba temat nie na dzisiaj"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Gedeon Jerubbaal - piękne polskie reggae. Jaki to paradoks, że ten gatunek tak się przyjął w naszym kraju. A może nie? I z tą pięcioznaczną myślą, głęboką jak rów Mariańskiej (wszelkie podobieństwo do dyrektorki mojej podstawówki przypadkowe), zostawiam wszystkich zainteresowanych i zwłaszcza tych nie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi"Film nie istnieje". Aaaaa..... Chyba postawię szklankę na klamce. Usłyszę, kiedy wejdą..."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziGedeon Jerubbaal - piękne polskie reggae. Jaki to paradoks, że ten gatunek tak się przyjął w naszym kraju. A może nie? I z tą pięcioznaczną myślą, głęboką jak rów Mariańskiej (wszelkie podobieństwo do dyrektorki mojej podstawówki przypadkowe), zostawiam wszystkich zainteresowanych i zwłaszcza tych nie."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzimy musimy się w to zzangażować/umoczyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziPrzyjął i odprzyłął dzisiaj to raczej bez refleksyjne Vfamufiin czyli zabawa i nic
Comment
-
-
Na mnie też już pora, czas przyciąc komara, bynajmniej nie Pafnucego
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNie wiedziałem, że jesteś przeciwko zabawie. Faktycznie jakoś poważnie chlałeś na zlocie.
Jeszcze nie koniec , to tylko wzmocnienie https://www.youtube.com/watch?v=5Nng_ozK7BA"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNa mnie też już pora, czas przyciąc komara, bynajmniej nie Pafnucego
http://www.youtube.com/watch?v=8x8S5Mgimy0"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
To może zakończmy tak, tyle że ja już nie mam, więc tylko wirtualnie:
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment