Mimo wiadomego sentymentu do Bona i laskawego zainteresowania poczatkami zespolu - pozostane jednak zwolennikiem skladu od 1980 - wychowalem sie na pisku Briana
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Niech oni mnie nawet nie denerwuja...
Mam nadzieje ze okaze sie to jednym wielkim bulszitem. Jak maja zejsc ze sceny, to z klasa, po co takie niesmaki na do widzenia.
Last edited by sredstvom; 2016-03-16, 09:51.Czy napija sie panowie piweczka?Comment
-
Lubię Theatre of Tragedy, mam ich pięć pierwszych płyt i to w oryginale. Kiedyś na Polskę wydawało to Morbid Noizz, a później Mystic Production.
Jednak im dalej w las tym gorzej. Ja najbardziej lubię pierwszą płytę
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Zmieniając temat... Dziś równo pięćdziesiątka stuknęła mózgowi Alice In Chains.
Jerry Cantrell, życzę drugie tyle
Comment
-
Kolejna czterdziestoletnia rocznica, dla mnie szczególnie ważna...
Pierwszego kwietnia 1976 roku ukazała się na rynku płyta, którą zaliczam do pięciu największych w historii szeroko pojmowanego rocka.
Comment
-
A jakie odczucia szanownej braci rockandrollowej w zwiazku z niusami z obozu AC/DC?
Bo mnie strzelil jasny niespodziewany szlag, zeby sie gorzej nie wyrazic. Cale szczescie, ze nie szarpalem sie na bilet...Czy napija sie panowie piweczka?Comment
-
Panowie z AC/DC powinni mieć trochę więcej szacunku dla swoich fanów..
Skoro wokalista ma problem ze zdrowiem to najlepszym rozwiązaniem byłoby rozwiązanie zespołu, a przynajmniej nagrywanie tylko studyjnych płyt.
A ten pizduś Axl pasuje do tego zespołu jak świnia przed lustroComment
-
Panowie z AC/DC powinni mieć trochę więcej szacunku dla swoich fanów..
Skoro wokalista ma problem ze zdrowiem to najlepszym rozwiązaniem byłoby rozwiązanie zespołu, a przynajmniej nagrywanie tylko studyjnych płyt.
A ten pizduś Axl pasuje do tego zespołu jak świnia przed lustrobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment